kahvilaterapiaa helmikuun harmauteen

brooklyncafe_1.jpg

Monesti ajatellaan, että harva kaupunki on harmaana talvipäivänä parhaimmillaan.

Vaikka pidän teräksisen harmaasta merestä, saan siitä merestä energiaa sen läikehtiessä sinisenä aurinkoisena kesäpäivänä. Kadut ovat melankolisen harmaat, runollisetkin, mutta keväällä henkiin heräävä luonto saa betonikadutkin kukoistamaan. Kirpsakat, aurinkoiset pakkasaamut ovat talvea parhaimmillaan.

Mutta on myös paikkoja, jotka ovat mielestäni parhaimmillaan juuri tällaisena harmaana päivänä. Kahvilat.

Kun ulkona sataa räntää, tuuli uhkaa viedä pipon mennessään tai sää on muuten vain tylsän harmaa, on ihanaa poiketa pienen kahvilan ovesta sisälle lämpimään. Sisältä katsottuna aiemmin harmaalta näyttänyt katukin muuttuu eloisammaksi.

Minun lääkkeeni harmauden selättämiseen? Kahvilaterapia. Kupillinen vihreää teetä sekä Brooklyn Cafen muhkea bagel tuorejuustolla, lohella ja tomaatilla. Lääkkeeksi kelpaa kuitenkin mikä tahansa kahvila, joka saa sydämesi sykkimään ja mielesi lepäämään. ♡

brooklyncafe_3.jpgbrooklyncafe_2.jpgbloglovin / instagram / pinterest / snapchat @hannakarppa

// Quite few cities are at their best these kind of gray winter days. But there are also places that are at their best in this weather: cafes. When it’s raining, the wind threatens to steal your hat or it’s just dull and gray, it’s wonderful step inside a little cafe and enjoy its warmth. Even the grey street seems to come a live inside of the cafe. My medicine for greyness? Cafe therapy. A cup of green tea and Brooklyn Cafe’s puffy bagel with cream cheese, salmon and tomato. However, the best medicine is whatever cafe that makes your heart beat and your mind rest. 

Kommentit (11)
  1. Mä kävin kerran Cafe Regatassa, kun oli kamala myrsky loppusyksystä. Se oli ihan mahtavaa! Siellä ei ollut muita asiakkaita kuin minä ja kaverini, aallot hakkasivat rantakivetykseen, harmaa maisema näytti niin kauniilta. Ja sisällä oli ihana lämmitellä 🙂 Oon mieltänyt Regatan enemmän kesäpaikaksi, mutta nykyään käyn siellä kaikkina vuodenaikoina. Suosittelen!

    PS. Odotan jo, että pääsen laajentuneeseen Brooklyn Cafeen. Ja kaikkiin uusiin paikkoihin, jotka auenneet viimeisen puolen vuoden aikana <3

  2. Ihan totta, lempeä kahvila lämmittää kylmällä niin kehoa kuin mieltäkin! Pieni hemmotteluhetki 🙂

    1. Se on just näin! ♡ Pieni hemmotteluhetki arjen keskellä. Ja miten paljon iloa se voikaan antaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *