KÄMP GARDEN – SUOMI-DESIGNIA KAUNEIMMILLAAN

kampgarden-helsinki-halofromnorth-sundayblondie-1.jpg

 

Oletteko jo käyneet tutustumassa Kämp Gallerian muutama viikko sitten avaamaan Kämp Gardeniin?

Kämp Garden on suomalaisen muodin keskus, jossa yhdistyvät kaupat, tapahtumat, työhuoneet ja showroomit. Paraatipaikalla sijaitseva Kämp Garden on kiinnostava kohde paitsi turisteille myös kotimaisesta huippudesignista kiinnostuneille suomalaisille. Tämän parempaa kuvaa suomalaisesta muodista tuskin voi antaa!

Kävimme tutustumassa Kämp Gardeniin ystävieni iltatilaisuudessa, joka houkutteli paikalle satoja uteliaita. Tila väreineen sekä muotoineen on upea ja tuotetarjonta monipuolista – mutta riittävätkö asiakkaat, ja minkälaiset ovat liikkeiden vuokrat? Toivon todella, että Garden ei jää vain parin vuoden ilmiöksi, vaan että niin turistit kuin kaupunkilaiset ottavat tilan omakseen.

Itse aion (ja kävinkin jo) hyödyntää kahvila KUUMAa niin lounasaikaan kuin töiden jälkeen kaverien treffaamiseen. Sieltä kun saa kuulemma pian keittojakin! Tutustu Kämp Gardenin liikkeisiin ja ruokapaikkoihin alla.

 

kampgarden-helsinki-sundayblondie-1.jpgkampgarden-helsinki-halofromnorth-terhipolkki-sundayblondie-1.jpg

 

Kämp Gardenin liikkeet:

Arela. Maija Arelan sekä hänen tyttäriensä Annin ja Viivin pyörittämä yritys tunnetaan etenkin kestävistä kashmirneuleistaan sekä neuleiden huoltopalvelusta. Selkeälinjaiset ja ajattomat vaatteet on suunniteltu sopimaan kaikenlaisille vartalotyypeille.

éN Hats. Muotisuunnittelija Hanna Sarénin hattuliike, jonka lierihattuja ovat hehkuttaneet niin Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire kuin GQ. Rennot, tyylikkäästi viimeisteilemättömät pehmeät unisex-hatut syntyvät éN -hattutehtaalla Korkeavuorenkadulla Helsingin ytimessä.

Hálo. Tyylikäs naistenvaatemerkki, joka on saanut inspiraationsa Lapin kahdeksasta vuodenajasta ja arktisen luonnon valoilmiöistä. Persoonallisia jacquard-kankaita, värikkäitä printtejä sekä ajattomia silkkejä.

Jolie Beauty Shop. Joliesta löydät ensiluokkaisen valikoiman niin suomalaista kuin kansainvälistä luonnonkosmetiikkaa. Tarjolla lisäksi meikkauspalveluja ja henkilökohtaisia ihonhoitokonsultaatioita.

Nomen Nescio. Tyylikkäitä unisex-vaatteita ihmisille, joita miellyttää minimalistinen estetiikka ja arvomaailma. Mallistossa kaikkea takeista paitoihin, housuihin ja asusteisiin.

R-Collection. Kajaanissa 1978 syntynyt vaatemerkki tunnetaan etenkin värikkäistä anorakeistaan ja Suomi-verkkareistaan. Gardenin liike keskittyy esittelemään teemoittain vaihtuvan läpileikkauksen R-Collectionin mallistoista ja toimii näyteikkunana erilaisille kollaboraatioille.

Samuji. Vaatesuunnittelija Samu-Jussi Kosken suunnitelutalo ja luova studio, joka julkaisee kodinsisustusmallistoa sekä neljä naistenvaatemallistoa vuodessa. Elegantit tuotteet valmistetaan Euroopassa eurooppalaisista ja japanilaisista materiaaleista. Samujin toiminnan ytimessä ovat kiltteys, kestävyys ja vastuullisuus.

Terhi Pölkki. Kenkäsuunnittelija Terhi Pölkin nimeä kantavan yrityksen kengissä yhdistyvät pohjoismainen minimalismi, käytännöllisyys ja estetiikka. Merkki käyttää materiaalina korkealaatuista kasviparkittua nahkaa, joka patinoituu kauniisti ajan ja käytön myötä.

TRE <3 NIDE. Elämykselliset konseptikirjakaupat ovat maailmalla kuuma trendi. TRE yhdisti voimansa Nide-kirjakaupan kanssa ja avasi Garden Galleryn keskiaukiolle viihtyisän kirjakaupan, jossa on tarjolla Niteen kuratoima valikoima kultturikirjoja ja -lehtiä.

 

Kämp Gardenin ruokapaikat:

Haiku. Sushiravintola Haikussa tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille: tyylikäs ravintola tarjoaa iloa myös silmille.
Kuuma. Punavuoren urbaanina olohuoneena tunnettu kahvila KUUMAn all day breakfastia saa nyt myös Gardenista. Tarjolla myös lounaskeittoja sekä pieni lista valikoituja viinejä.

Sprout Deli. Ravintola Sunnin takana toimivan kokin Thomas Rowen hyvinvointiin tähtäävä salaattideli, jonka ainekset on tarkkaan valikoitu ja itse valmistettu.

 

kampgarden-helsinki-samuji-sundayblondie-1.jpgkampgarden-helsinki-arela-sundayblondie-1.jpgkampgarden-helsinki-sundayblondie-2.jpg

 

lue myös:

osta työtä suomeen

suomalaiset brändit saman katon alla – frank/ie

kashmirneuleita rakkaudella – vierailulla arela storessa

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *