KEVÄTVÄSYMYSTÄ ILMASSA

En ole koskaan ennen ajatellut, että minulle voisi iskeä kevätväsymys, mutta sitä tämä jatkuva uneliaisuus taitaa olla.

Nyt on nukuttanut jo pari viikkoa ihan älyttömästi – aamulla tekisi mieli jäädä sänkyyn, iltapäivällä silmäluomet alkavat painua raskaina kiinni, illalla uni tulisi jo kahdeksalta. On sinänsä saavutus, että jaksoin vielä avata läppärin auki tämän postauksen kirjoittaakseni!

Samaan aikaan lisääntyvä valon määrä tuntuu ihanan energisoivalta ja piristävältä. Kevätmasennusta tämä ei missään nimessä ole, sillä minulla on hyvä fiilis kaikesta ja rakastan pidentyviä, valoisia päiviä. Jotkuthan meistä voivat taasen kokea kirkkaan, kaiken läpäisen kevätvalon ahdistavaksi ja haluaisivat karata valonsäteitä peittojen alle. Itselleni kevät on ollut aina ihana vuodenaika, lupaus kesän tulevista seikkailuista – nyt vain tuntuu nukuttavan armottomasti valosta huolimatta!

Minulla on ollut aina alhainen hemoglobiini jota tsekkautan säännöllisesti, joten siitä tuskin on kyse. Useat muutkin ystäväni ja työkaverini sanovat olleensa todella väsyneitä. Eipä väsähtäneisyydestä suurta haittaa ole – olen siitä huolimatta herännyt aikaisin aamusalille ja nähnyt ystäviä. Pää kuhisee ideoita ja inspistä erilaisten asioiden toteuttamiseen, mutta iltaisin kroppa vetää magneetin lailla sohvalle viltin alle makoilemaan. Kehoni taitaa käsittää vasta vähän jälkijunassa, että kevät on saapumassa.

Luotan siihen, että se tunnistaa tarpeensa ja on ehtinyt herätellä itsensä uudelleen henkiin, kun kevät toden teolla alkaa (eli kun saan heittää nahkarotsin päälle ja tennarit jalkaan). Muistutan myös itseäni monesti siitä, että minun kokemani väsymys ei ole mitään verrattuna siihen, mitä pienten lasten kanssa elävät ystäväni joutuvat kokemaan.

Ps. Yksi asia, joka kiinnostelee tällä hetkellä kovasti, on uusien valokuvien ottaminen ja otattaminen. Pääsin joulukuussa malleilemaan ikisuosikkini R/H:n somekuvauksiin – vitsit, miten hauskaa oli päästä pukemaan päälle toisten koostamia asukokonaisuuksia ja heittäytyä hetken vietäväksi! Tällaisia lisää tälle keväälle, kiitos! Kuvan mekko on tämä kaunis Zip Dress.

Kuva: Sanna / R/H

hyvinvointi ajattelin-tanaan terveys hyva-olo
Kommentit (4)
  1. Malaikamama
    22.8.2019, 10:04

    Moi! Mikä koko sulla Zip mekosta? 🙂

    1. Heipsan! Mulla on tässä koko XS, joka on himppasen löysä vyötäröltä mutta muuten just passeli! Olen 160cm pitkä. :–)

  2. Siis niin hämmentävä yhdistelmä, eikö! Itse en ole tällaista ennen kokenut, tai en ainakaan muista, että olisin aikaisemmin ollut keväällä nuupahtanut. Musta tuntuu, että olin väsynyt yhtälailla talvellakin… :–D

    Tuo mekko on kyllä superihana <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *