luksusta modernilla tvistillä – hotel lilla roberts

hotellillaroberts_1.jpg

*Yhteistyössä Nordic Bloggers’ Experiencen ja Hotel Lilla Robertsin kanssa

Tiedättehän ne tyypit, jotka rakastavat hotelleissa yöpymistä: puhtaanvalkoisiin lakanoihin sukeltamista ja valmiin aamiaispöydän antimista nauttimista? Yep, that’s me. (Ja kun tarkemmin ajattelee, tuntuvat hotelliyöpymisestä kieltäytyvät ihmiset suorastaan luonnonoikuilta.)

Kun on kyse Kämp Collection Hotelsin Lilla Robertsin kaltaisesta hotellista, on hotellissa yöpyminen todellinen elämys. Yövyin Hotel Lilla Robertsissa Nordic Bloggers’ Experiencen aikaan neljä yötä ja tunsin oloni heti ensimmäisestä päivästä lähtien kotoisaksi. Kaikki vierailullani toimi nimittäin erinomaisesti niin asiakaspalvelua, hotelliaamiaisia kuin huoneen siisteyttä myöten.

Lilla Robertsilla on yksi erityispiirre, joka sai minut rakastumaan hotelliin jo sen avatessa ovensa vuonna 2015: hotelli on hauskalla tavalla quirky, hieman omituinen. Aulassa vieraat vastaanottava hevoslamppu on yksi hotellin hauskimmista tyylinäytteistä. Shakkilautalattiat, suurikokoiset shakkinappulat ja koirapatsaat antavat hotellille persoonallisen ilmeen. Juuri tällaisen sisustuksellaan leikittelevän hotellin voisi kuvitella löytävänsä Lontoon Sohosta.

hotellillaroberts_2.jpg

hotellillaroberts_3.jpg

the room

Majoituin 25 neliön kokoisessa Comfort King -huoneessa. Kaiken kaikkiaan Lilla Robertsissa on 130 huonetta ja kolme huoneluokkaa: Comfort, Style ja Lux.

Huoneeni ikkunat suuntautuivat sisäpihalle, joten rauhaisat aamu-unet oli taattu. Leveä parisänky tuntui yksin majoittuessa aikamoiselta luksukselta. Pehmeät peitot ja tyynyt tuntuivat suloisen upottavilta, ja nukahdinkin joka ilta viiden minuutin sisällä.

Comfort King -huonetyyppiin ei sisälly kylpyammetta, mutta se ei itseäni haitannut, sillä aikataulumme NBE-tapahtuman aikana oli niin tiukka, etten olisi kylpyyn ehtinytkään. Sadesuihku oli sen sijaan iloinen yllätys: sen alla rentoutuessa saattoi kuvitella seisovansa ulkona sateessa.

hotellillaroberts_4.jpg

hotellillaroberts_6.jpg

hotellillaroberts_5.jpg

breakfast in bed

Comfort King -huoneeseen sisältyi aamiaisbuffet hotellin yhteydessä sijaitsevassa Krog Roba -ravintolassa. Hotellihuoneesta löytyi kuitenkin myös esitäytettävä kaavake huoneessa syötävää aamiaista varten. Ja sitähän oli pakko päästä testaamaan!

Kaavakkeesta löytyi valmis lista erilaisista herkuista, joista sai valita mieleisensä – esimerkiksi tummaa leipää, croissanteja, puuroa, jogurttia ja hedelmiä. Myös omat mieltymykset huomioitiin: toivoin kuivattuja mustikoita jogurttini kaveriksi, ja sain niitä reilun kulhollisen. Aamiainen tuotiin huoneeseeni täsmällisesti kello kahdeksalta kuten olin toivonut.

Jos king size bed tuntui jo luksukselta, niin entäpä sitten sängyssä nautittu aamiainen? Heavenly. Aikaa olisin tarvinnut enemmän, sillä sängyssä syötävä aamiainen tulisi nauttia rauhassa. Nautin hotelliaamiaista ensimmäistä omassa huoneessani, mutta voin kertoa, ettei tämä kerta jäänyt viimeiseksi.

hotellillaroberts_9.jpg

hotellillaroberts_7.jpg

hotellillaroberts_8.jpg

Lilla Roberts tarjosi ihanan turvasataman vilkkaan ja tapahtumarikkaan viikon keskellä. Joka kerta kun astuin huoneeni ovesta sisään, tunsin sydämeni sykkeen rauhoittuvan ja mieleni rentoutuvan. Se, jos mikä, on erinomaisen hotellin merkki. 

// If you already didn’t know, I love staying at hotels. Love. During Nordic Bloggers’ Experience I stayed at Hotel Lilla Roberts, a beautiful boutique hotel owned by Kämp Collection Hotels. Lilla Roberts has one special feature that made me fall in love with the hotel already in 2015 when the hotel opened: it’s a little quirky, in a funny yet stylish way. There’s a real size horse lamp welcoming guests at the hotel lobby, chessboard floors, large size chess pieces and dog statues. You could imagine finding this kind of playfully decorated hotel from London’s Soho. It’s got its own persona. They’ve got such a great service AND wonderful breakfast, especially enjoyable when you have it in your room. I had such a busy week, but every time I came into my room late in the evening, I suddenly felt very peaceful and calm. I think that, if anything, is a sign of a truly great hotel. 

 

facebook @sundayblondieinstagram @sunday_blondie

Kommentit (2)
  1. Ahh, ihanan näköinen paikka! Täytyypä käydä joskus tuolla 🙂 

    1. Hotel Lilla Roberts on kyllä just mun makuun! ♡ Jos et ehdi yöpymään hotellissa, suosittelen testaamaan Krog Roban viikonloppubrunssia :–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *