MITÄ KUULUU?

senaatintori_helsinki_sundayblondie_1.jpg

 

Blogin puolella on ollut nyt syksystä hiljaisempaa, kun olen keskittynyt muihin juttuihin. En ole edes saanut päivitettyä Facebookin blogisivulle uusimpia postauksia, sillä sivusto on jostain syystä takkuillut, äh!

Ne ystävät ja tutut joita en ole ehtinyt nähdä ovat kyselleet somen välityksellä, mitä kuuluu. All in all tosi hyvää! Tämä syksy on ollut uusien asioiden aikaa – tässä pähkinänkuoressa viime viikkojen kivoja juttuja:

 

senaatintori_helsinki_sundayblondie_4.jpg

senaatintori_helsinki_sundayblondie_2.jpg

 

Uudet hoodit. Muutimme syyskuun alussa Espoosta Helsingin Lauttasaareen ja rakastuimme uuteen kotiseutuumme heti. Lauttasaaressa yhdistyvät täydellisellä tavalla kaupunkiasuminen ja luonto: olemme juuri sopivan etäisyyden päässä keskustasta, mutta silti lähellä merta ja metsäpolkuja. Käyn kerran viikossa juoksemassa lenkin saaren ympäri, ja olen kerran jos toisenkin saanut ihastella mielettömiä auringonlaskuja – milloin pinkkejä, milloin oransseja. Muuttimme Lauttasaareen väliaikaisesti vuokralle, mutta toiveissa on, että voisimme ostaa saarelta asunnon lähitulevaisuudessa…

Uusi työ. Aloitin kuukausi sitten uudessa työssä PR-toimistossa, ja nyt vasta tuntuu, että arki on alkanut tasoittua. Uusiin ihmisiin ja asioihin tottuminen ottaa aina aikansa – ensimmäisellä viikkolla mieli ja koko kroppa tuntuivat väsyneiltä, vaikken mitään ihmeellistä ollut tehnytkään. Nyt olen kotiutunut ja onnellinen siitä, että saan tehdä tätä duunia just nyt. Työkaverit ovat ihania – tuntuu, kuin työskentelisin kavereideni kanssa – ja edustamani brändit kiinnostavia.

Lukeminen. Kun olen tullut iltaisin töiden, treenien tai ystävien näkemisen jälkeen kotiin, en ole malttanut istuutua koneen ääreen vaan uppoutunut lukemaan. Tällä hetkellä luvussa on Donna Tarttin klassikkoteos Jumalat juhlivat öisin, varsinainen tiiliskivi. Täydellistä lukemista pimeisiin syysiltoihin!

Kummilapsi. Meistä tuli kummeja! Kävimme moikkaamassa pientä ihmettä, kun hän oli vasta parin viikon ikäinen. Tuntui jännittävältä pidellä pientä nyyttiä sylissä, sillä omassa lähipiirissäni ei ole ollut vauvoja. Saimme ystäviltämme suuren kunnian toimia pojan kummeina. Hän on ensimmäinen kummilapseni ja siksi tietysti erityisen spesiaali. <3 

 

senaatintori_helsinki_sundayblondie_3.jpg

 

Sain Vitamin Welliltä testiin erilaisia vitamiinijuomia, joita olen nautiskellut kerran viikossa saunan jälkeen. En ole koskaan tykännyt limsoista tai muista virvoitusjuomista, mutta näistä tykkään! Onhan vitamiinijuomissakin hedelmäsokeria, joten ne saavat pysyä harvinaisena herkkuna.

Tämänaamuisen Helsingin Sanomien uutisen (Mikromuovia löytyi myös ihmisten sisältä, uusi tutkimus havaitsi) jälkeen pohdin kuitenkin jälleen muovipakkausten käyttöä. Arkisin juon veteni lasisesta juomapullosta enkä ruokakaupassa asioidessani laita hedelmiä muovipussiin, mutta muuten kauppakoriin päätyy edelleen ruokaa, joka on pakattu muoviin (esimerkiksi rahkapurkkeja). Onneksi taloyhtiöstämme löytyy sentään muovinkeräysastia – pieni ilo sekin!

No mutta, se muovista. Olisi ihanaa kuulla myös, mitä teidän syksyynne kuuluu <3 

 

Kuvat: Saranda Dedolli / Tyhjä Ajatus

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *