MOKO MARKET TEURASTAMO

mokomarket-teurastamo-aamiainen-sundayblondie-1.jpg

Etsitkö kivaa aamiaispaikkaa Kalasataman läheltä? Moko Market Cafén ihanista aamiaisherkuista voi nauttia nyt myös Teurastamolla!

Aloitin torstaiaamuni työkavereiden kanssa Teurastamon Mokossa markkinointisuunnitelmia ideoiden. Välillä on virkistävää päästä pois toimistolta – etenkin silloin, kun tarkoituksena on inspiroitua ja ideoida uutta. Moko Marketeilla onkin mitä mainioin konsepti: kaikissa kahviloissa on viihtyisät kabinetit, jotka ovat kahvilan asiakkaiden käytössä maksutta ensimmäiset kaksi tuntia ja tämän jälkeen 10€/tunnilta.

Mokon arkisin kello 8–11 tarjoiltava aamiaismenu ei jätä ketään nälkäiseksi. Kotitekoisia sämpylöitä, jogurtti- ja smoothiekulhoja, toastia, herkullisia leivonnaisia… Päädyin testaamaan baristan innostamana maapähkinävoita ja banaania paahdetulla levain-leivällä. Annos oli paitsi some-kelpoinen myös taivaallisen suussasulava. One simply cannot resist peanut butter!

mokomarket-teurastamo-aamiainen-sundayblondie-2.jpgmokomarket-teurastamo-aamiainen-sundayblondie-6.jpgmokomarket-teurastamo-aamiainen-sundayblondie-5.jpg

Teurastamon Moko Market toimii vuonna 1933 rakennetussa entisessä hallintorakennuksessa, joka on museoviraston suojelema. Teurastamotoiminnan päättymisen jälkeen rakennus toimi kaupungin konttoritilana, jonka jälkeen siinä toimi Radio Helsinki. Nyt tila on rempattu alkuperäisasua ja pohjaratkaisua kunnioittaen.

Teurastamon Mokossa on myynnissä vähemmän tavaraa, lähinnä kirjoja, pieniä sisustusesineitä ja ruokaa. Tilavan kahvilan sisustus on kertakaikkisen hurmaava: voisin yhtä hyvin kuvitella istuskelevani Pariisissa tai Lontoossa. Tänne olisi helppoa unohtua töiden tai hyvän kirjan parissa tuntikausiksi.

Kesällä aamiaista, lounasta tai afterworkia voi nauttia ulkona. Moko on monipuolinen: salaattibaarissa on runsaasti valikoimaa ja listalta saa myös drinkkejä.

Ideointisessio oli mitä onnistunein: koimme ahaa-elämyksiä ja keksimme uutta. Siitä kuuluu kiitos paitsi oivalliselle työryhmälle myös inspiroivalle ympäristölle. Muistakaa poiketa kaavasta!

mokomarket-teurastamo-aamiainen-sundayblondie-8.jpgmokomarket-teurastamo-aamiainen-sundayblondie-4.jpg

Moko Market Teurastamo
Työpajankatu 2 A
ma–to 8–16, pe 8–23, la 10–23

Kommentit (1)
  1. Moko Market | 7 Uutiset
    2.6.2020, 00:09

    […] MOKO MARKET TEURASTAMO – Sunday Blondie | Lily – Moko Market Cafén ihanista aamiaisherkuista voi nauttia nyt myös Teurastamolla! Aloitin torstaiaamuni työkavereiden kanssa Teurastamon Mokossa markkinointisuunnitelmia ideoiden. Välillä on virkistävää päästä pois toimistolta – etenkin silloin, kun tarkoituksena on inspiroitua ja ideoida uutta. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *