OPI PUHUMAAN IHOSI KIELTÄ

twistbe-uusialkuihollesi-ihonhoito-sundayblondie-1.jpg

*Yhteistyössä TwistBen kanssa

Oletko koskaan laskenut, kuinka montaa kosmetiikkatuotetta käytät päivittäin?

No en ollut minäkään ennen kuin osallistuin suomalaisen TwistBen Uusi alku ihollesi -verkkovalmennukseen, jossa paneudutaan yksityiskohtaisesti ihonhoitoon. Käytämme paljon kosmetiikkaa, mutta kiinnitämme loppujen lopuksi varsin vähän huomiota siihen, mitä laitamme ihollemme.

TwistBen teettämän kyselyn mukaan kauneudesta ja muodista kiinnostuneet suomalaiset naiset käyttävät keskimäärin 1520 kosmetiikkatuotetta päivittäin. Kuningaskuluttajan mukaan vuonna 2015 keskiarvo oli 11 kosmetiikkatuotetta päivässä. Laskeskelin, että oma keskiarvoni on 15 kosmetiikkatuotetta päivittäin. Lukuna se tuntuu valtavalta, mutta tuotteet ovat varsinkin yksinkertaisia päivittäisiä kosmetiikkatuotteita.

Kun ottaa huomioon, että etenkin naiset käyttävät kosmetiikkatuotteita päivittäin useiden vuosikymmenten ajan, ja että monilla kosmetiikkatuotteilla on keinonsa päätyä kehoomme, tulisi kosmetiikkaostoksilla kiinnittää huomioita valintoihinsa vähintään yhtä paljon kuin ruokaostoksilla. Jokainen meistä tietää, että salaatti on pitsaa terveellisempi valinta. Mutta miten on kosmetiikan laita? Minkälainen kosmetiikka on terveellistä, minkälainen taas ei? Tämä herättää puolestaan kysymyksiä siitä, miten miten iho sitten kannattaisi puhdistaa – ja miten ihoa kannattaisi kosteuttaa?

TwistBen verkkovalmennus käsittelee ymmärrettävästi ihon biologiaa sekä ihon kuntoon vaikuttavia tekijöitä elämäntapojen kannalta – miten esimerkiksi uni, stressi ja liikunta vaikuttavat ihon kuntoon. Kun opit ymmärtämään ihon biologiaa ja käyttäytymistä, käydään valmennuksessa läpi kosmetiikan ostamista raaka-aineiden kannalta. Viimeisellä viikolla kaikkia näitä asioita pohditaan oman ihon näkökulmasta. Tiivistettynä: valmennus tarjoaa ymmärrystä ihonhoitoon sekä vinkkaa, miten vältät pahimmat sudenkuopat.

twistbe-uusialkuihollesi-ihonhoito-sundayblondie-5.jpgtwistbe-uusialkuihollesi-ihonhoito-sundayblondie-2.jpgMikä TwistBe?

TwistBe on kolmen naisen, VeeranSusannan ja Katin intohimon tulos. Nimi TwistBe on lyhenne sanoista ”The Way It’s Supposed To Be”. TwistBe haluaa tarjota ihmisille puhtaita, rehellisiä, kauniita, toimivia ja eettisiä tuotteita sekä palveluita.

Idea TwistBe:stä syntyi, kun naiset huomasivat, miten hankalaa kosmetiikan tuoteselosteista on pääätellä kuinka todenperäisiä markkinoinnin esittämät väitteet laadusta ja luonnonmukaisuudesta ovat. Kiireisten businessnaisten ja äitien elämässä kosmetiikkapurkkien ainesosalistojen lukeminen ja laadukkaiden tuotteiden löytäminen tuntui aikaavievältä arjen pyörteessä. Naiset huomasivat, ettei löytynyt yhtäkään paikkaa, josta olisi saanut ostettua tuotteita joista ikinen olisi ollut hyvä hinta-laatusuhteeltaan, sisältänyt oikeanlaisia pitoisuuksia mainostettuja raaka-aineita, valmistettu laadukkaista ja aidosti hoitavista raaka-aineista sekä oikeasti toimiva.

Niinpä ihon biologiaa, raaka-ainetuntemusta ja tuotteiden valmistusta Ison-Britannian Formula Botanicassa opiskelleet naiset päättyvät perustaa firman, joka keskittyy tarjoamaan asiakkailleen aidosti laadukkaita ja eettisiä kosmetiikkatuotteita sekä palveluita.

Miten valmennus etenee?

Saat sähköpostilla tiedon, kun uusi valmennusmateriaali on saatavilla. Uudet materiaalit julkaistaan aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Valmennuksella on myös oma Facebook-ryhmä, jossa voi keskustella kurssilla läpikäydyistä aiheista ja kysellä asiantuntijoilta opastusta omaa ihoa koskeviin pohdintoihin. Mikä parasta, kaikki valmennusmateriaalit ovat käytössä vielä kuukauden ajan valmennuksen päättymisen jälkeen, joten ehdit hyvin kirjata itsellesi tärkeimmät asiat muistiin. Itse tykkäsin verkkovalmennuksesta myös siksi, että minun olisi ollut vaikeaa sitoutua istumaan luennolla aina tiettynä päivänä viikosta. TwistBen valmennuksessa voit tutustua materiaaleihin silloin kun se parhaiten omaan aikatauluusi sopii.

Mitä asioista valmennuksessa käydään läpi?

Valmennus koostuu neljästä osiosta:
– Mitä sinun olisi aina pitänyt tietää ihonhoidosta
– Miten vaikutat ihosi kuntoon elämäntapavalinnoilla
– Miten opit ostamaan oikeanlaista kosmetiikkaa ja säästät rahaa
– Miten opit hoitamaan ihoasi oikein.

Valmennuksessa tutustutaan myös esimerkiksi kosmetiikka-alan kuumiin perunoihin ja kiisteltyihin aiheisiin. Joka viikon materiaalien lisäksi pääset tutustumaan kiinnostaviin bonusmateriaaleihin, jotka syventävät ajatuksiasi entisestään.

twistbe-uusialkuihollesi-ihonhoito-sundayblondie-3.jpgtwistbe-uusialkuihollesi-ihonhoito-sundayblondie-4.jpgMitä opin valmennuksen aikana?

Opin ennen kaikkea sen, että iho on monimutkainen elin, johon vaikuttavat useat seikat. Kosmetiikkatuotteiden markkinoinnissa vilisee valtavasti lupauksia, jotka eivät pidä millään tavalla paikkaansa. Käsirasvapurkin kylkeä saattaa koristaa valtava sheapähkinän kuva, mutta tuotteessa ei ole lainkaan aitoa sheapähkinää. Pelkkä miellyttävä ihotuntuma ei kerro vielä mitään tuotteen oikeista vaikutuksista. Luonnonkosmetiikka itsessään ei ole yhtä kuin laatu, eikä kallis tuote ole yhtä kuin puhdas. Hyvän kosmetiikan löytäminen vaatii pientä tutkimistyötä: esimerkiksi incihaku.fi -sivustosta ja CosmEthics-applikaatiosta on apua kosmetiikkaostoksilla. Kaikkia ainesosia ei tarvitse opetella tuntemaan: tärkeintä on tunnistaa ainesosat, joita oma ihosi ei tarvitse.

Haluatko kuulla lisää valmennuksesta? Varaa paikkasi TwistBe:n valmennukseen nyt tarjoushintaan!

Etukoodilla BLONDIEUAI saat 15€ alennuksen – myös jo alennetuista hinnoista! Saat 8.4. asti valmennuksen Early Bird -hintaan 87€ (norm. 127€), etukoodilla siis 72€. Tämä tarjous on varsin ainutkertainen, joten kannattaa toimia nopeasti! Lue lisää valmennuksesta ja klikkaa itsesi mukaan valmennukseen täältä!

Lisää tietoa valmennuksesta voit kysellä suoraan TwistBe:ltä sähköpostilla: letstalk@twistbe.fi.

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (4)
  1. Mielenkiintoinen konsepti! Ja pisti ajattelemaan tuo kosmetiikkamäärä: laskin, että mulla on käytössä 15-20 tuotetta päivittäin eli just saman verran kuin tuossa tutkimuksessa. Se tuntuu aika paljolta… Siksi onkin varmasti hyvä pysähtyä pohtimaan enemmän omia valintojaan. Kiitos ajatuksia herättävästä kirjoituksesta! 🙂

    1. No älä, kyllähän se 15-20 kosmetiikkatuotetta päivässä aika paljolta tuntuu! Ei sitä normaalisti tule edes ajatelleeksi, miten monta tuotetta tulee käyttäneeksi kasvot puhdistaessaan, meikatessaan, meikit pois pestessään ja ihoa kosteuttaessaan. Itselleni valmennus oli hyvä herätys: olen käyttänyt pitkään luonnonkosmetiikkaa, mutta jatkossa aion syynätä purkkien pienet printit entistäkin tarkemmin. :–) Kiitos sinulle ihanasta kommentistasi! <3 

  2. Kiva postaus jälleen kerran 🙂 Ja hei, mitä ohjelmaa käytät kuvien laittamiseen vierekkäin? Oon nyt kokeillut muutamaa ja tuntuu että aina laatu heikkenee siinä prosessissa..?

    1. Moikka Janita! Kiva kuulla, että tykkäsit  Ihonhoito on kyllä laaja aihealue: opin valtavasti uutta! Suosittelen lämpimästi tätä valmennusta, mikäli aihe kiinnostaa :–)

      Käytän Photoshopia, käsittelen sillä (ja Lightroomilla) kaikki kuvani. :–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *