PÄÄRYNÄ-SELLERI-KURKKUMEHU

Sunday Blondie

Marraskuu, jos jokin, on kuukausi jolloin kroppa huutaa vitamiineja ja hellimistä.

Tänään aamulla lähdin juoksulenkille merenrantaan ennen seitsemää. Ulkona oli niin pimeää, että minua suorastaan nauratti – eikä taivaanranta juuri valaistunut 40 minuutin lenkin aikana. Sää oli kuitenkin ihanan raikas, tuuli ulvoi ja meri pauhasi sen voimasta. Kotona seisoin rauhassa lämpimässä suihkussa, kunnes laitoin itseni kuntoon ja lähdin töihin.

Kun menen töihin, on pimeää. Kun lähden töistä, on pimeää. Mutta onneksi voin lohduttautua sillä, että talvipäivänseisaukseen on enää alle kuukausi. Eikä pimeä aika minua varsinaisesti haittaa: on oikeastaan mukavaa tunnelmoida iltaisin kynttilänvalossa.

Mieli halajaa nyt värejä, tuoreita hedelmiä ja matkaa lämpimään. Hedelmiä olenkin nauttinut runsaasti – persimmon addiction is real – ja lomamatkaakin olemme pallotelleet. Mutta minne sitä lähtisi? Thaimaassa on tullut käytyä jo kolme kertaa, ja siksi jokin muu kohde kiinnostaisi. Se ei saisi olla kuitenkaan liian kaukana: lomaa kun on käytettävissä vain viikon verran.

Lomamatkasta pimeyden keskellä haaveillessa piristää raikas päärynä-selleri-kurkkumehu, johon lisäsin tietysti myös inkivääriä. En osaa kuvitella elämää ilman tuota ihmejuurta. Pimeys hiipi näihinkin harmaana sunnuntaina otettuihin kuviin, mutta itse mehun makuun se ei onneksi vaikuta.

Iloa torstaihin! ♥

Päärynä-selleri-kurkkumehu (4dl)

 2 isoa päärynää

 4 sellerinvartta

 1/2 kurkku

 omena

 pala inkivääriä

aiemmat tuoremehureseptit:

kurkuma-porkkana-omenamehu

ananas-pinaatti-appelsiinimehu

punajuuri-porkkana-granaattiomenamehu

lehtikaali-selleri-omenamehu

appelsiini-porkkana-mango-inkiväärimehu

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentoi