PARASTA HELSINGISSÄ JUST NYT: DELIBERI K7

deliberik7-helsinki-sundayblondie-1.jpg

Friday mood! Mitä teidän viikonloppuunne kuuluu? Minä istun tällä hetkellä vanhempieni työhuoneessa Turussa, jonne tulimme viettämään pitkästä aikaa viikonloppua. Vielä muutama tunti töitä, ja sitten suunnistamme siskoni luokse teelle ja laskiaispullalle!

Thaimaan matkan jälkeen aikani on kulunut lähinnä kotipiirissä ja töissä, mutta kävin viikolla vaihtamassa kuulumisia ystäväni kanssa kaupungilla Deliberi K7:ssa. Jostain syystä päädyin tähän keskustan olohuoneeseen ensimmäistä kertaa vasta tässä kuussa, vaikka Deliberi K7 avasi ovensa jo viime syksynä.

Kun tapaan ihmisiä kaupungilla palaverin, lounaan tai muiden arkisten tapaamisten merkeissä, on itselleni tärkein seikka kivan miljöön ja hyvän ruoan lisäksi sijainti. Deliberi K7 sijaitsee keskellä Helsinkiä julkisten yhteyksien äärellä, mikä tekee siitä helpon tapaamispaikan kaikista eri ilmansuunnista keskustaan suunnistaville. Ravintola jakautuu erilaisiin alueisiin: ravintolaan, baariin ja salaattikeitaaseen.

deliberik7-helsinki-sundayblondie-2.jpgdeliberik7-helsinki-sundayblondie-3.jpgdeliberik7-helsinki-sundayblondie-4.jpg

Toinen Deliberi K7:n hyvä puoli on se, että ruokatarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin: on pitsaa, salaatteja, burgereita, täytettyjä leipiä, chiapuuroa, smoothieita ja tuorepuristettuja mehuja, leivonnaisia ja muita herkkuja. Hyvästit ikuisille ”mä en syö sitä ja mä en syö tätä” -taisteluille! Itse olen havainnut mehut hinta-laatusuhteeltaan erinomaisiksi: kolmella eurolla saa reilunkokoisen lasillisen tuorepuristettua mehua, 15 eurolla taasen vaikkapa japanilaistyylisen lohisalaatin, joka oli niin valtava, että jaksoin siitä puolet. Lounasannokset irtoavat 10,40 euron hintaan.

Kolmas mainitsemisen arvoinen asia on aukioloajat: tämä mesta on auki sunnuntaisinkin, ja arkisin voi nauttia pientä purtavaa jopa klo 23 asti. Ja mesta myös aukeaa aikaisin, arkisin kello seitsemältä! Silloin ehtii hyvin treffata vaikka ennen töitä kaverin kanssa aamiaisen merkeissä, joka on (aamulenkin ohella) omasta mielestäni paras mahdollinen aloitus päivään.

deliberik7-helsinki-sundayblondie-6.jpgdeliberik7-helsinki-sundayblondie-7.jpgdeliberik7-helsinki-sundayblondie-5.jpg

Deliberi K7
Keskuskatu 7
Ma-ti 7
22, ke-to 723, pe 702, la 902, su 1021

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (2)
  1. Tää on tosi kiva paikka, just tällaista on mun mielestä keskustaan kaivattukin 🙂 Tykästyin aluksi niin paljon, että jossain vaiheessa huomasin olevani ”aina” täällä 🙂 Kertoo kyllä siitäkin, että keskustassa on edelleen tilausta hyvän hinta-laatusuhteen omaaville, viihtyisille paikoille, joissa tietää myös olevan istumapaikkoja vapaana.

    1. Joo, musta Deliberi K7 tuli kyllä todella tarpeeseen! Keskustaan mahtuu kyllä tällaisia kivoja istuskelupaikkoja, joissa voi viettää iltaa arkenakin :–) Ja lisääkin saisi tulla! Deliberissä parasta on kyllä monipuolisuus ja kiva sisustus :–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *