SOMA BOTTLE – LASINEN JUOMAPULLO

embroselife-somawater-sundayblondie-1.jpg

*Yhteistyössä Embrosé Lifen kanssa

Tiesitkö, että yli 60 prosenttia ihmiskehosta on vettä?

Opettelin juomaan vettä säännöllisesti muutama vuosi sitten, kun siirryin opiskelujen parista työelämään. Aikaisemmin minulle tuli harvoin jano ja saatoin olla koko päivän juomatta vettä muuten kuin aterioilla. Olin aika kuiva mimmi!

Nykyisin pidän juomapulloa työpöydälläni ja pyrin juomaan siitä vettä tasaisesti läpi päivän. Kun pullo tyhjenee, on hyvä aika nousta ylös, jaloitella ja käydä hakemassa lisää vettä. Kääntöpuoli on tietysti se, että pitää hypätä myös vessassa vähän väliä – mutta sekin on oikeastaan positiivista, sillä kenenkään ei ole hyvä istua monta tuntia putkeen työpöytänsä äärellä!

Viimeiset viisi vuotta olen nauttinut veteni Nature’s Designin lasisesta juomapullosta, joka tuli tiensä päähän tänä vuonna. Puinen korkki oli hajonnut jo ajat sitten, suojaosa alkoi hapertua eikä pullo tuntunut enää puhdistuvan kunnolla. Siksi olinkin kiitollinen, kun Embrosé Life kysyi, olisinko kiinnostunut testaamaan Soma Waterin lasista juomapulloa.

embroselife-somawater-sundayblondie-2.jpgembroselife-somawater-sundayblondie-3.jpg

Tänään verkkokauppansa avannut Embrosé Life on hyvään oloon sekä mielen hyvinvointiin keskittyvä kauppa, jonka valikoima koostuu eettisesti ja ympäristöä kunnioittaen valmistetuista tuotteista. Löydät Embrosén valikoimasta jooga- ja meditaatiotuotteita, luonnonkosmetiikkaa sekä hyvää oloa tukevia kirjoja. Koska kauppa on aivan uusi ja luvassa on tarjouksia, kannattaa liittyä uutiskirjeen tilaajaksi! Embrosé Lifen takan on ihana Minna, joka uskoo arjen pienillä teoilla ja hyvinvoinnin rutiineilla olevan suuri vaikutus jokapäiväiseen hyvään oloon.

Vaikka lainsäädäntö suojelee kuluttajia haitallisilta aineilta, tuntuu lasinen juomapullo itsestäni muovista mukavammalta valinnalta. Tutkimuksissa ei ole havaittu, että haitallisia kemikaaleja liukanisi veteen normaalissa käytössä niin paljon, että niistä olisi haittaa terveydelle. MeNaisten haastattelemien asiantuntijoiden mukaan voidaan kuitenkin sanoa, että lasista liukenee vähemmän kemikaaleja kuin lasia pehmeämmästä tai jopa kertakäyttöisestä muovipullosta. Oli juomapullo muovinen tai lasinen, tärkeintä olisi huolehtia, että se tulee pestyä säännöllisesti.

Nimensä perusteella Soma voisi olla suomalainen yritys, mutta kyseessä onkin jenkkifirma, joka uskoo älykkääseen designiin ja läpinäkyvyyteen. Vastuullisten tuotteiden ja ympäristöystävällisten pakkausten lisäksi Soma on mukana innovoimassa ratkaisuja globaalin vesikriisin ratkaisemiseksi. Jokaisen ostetun filtterin summasta menee osa hyväntekeväisyyteen. Soman juomapullo on valmistettu BPA-vapaasta lasista, korkki bambusta ja päällinen pehmeästä silikonista. Itse tykästyin etenkin juomapullon keveyteen: lasipullot voivat olla toisinaan varsin painavia, mutta Soman pullo on valmistettu kevyestä lasista.

embroselife-somawater-sundayblondie-5.jpgembroselife-somawater-sundayblondie-4.jpg

Tässä vielä viisi syytä, miksi sinunkin kannattaisi juoda enemmän vettä:

Ruoansulatus toimii. Kun juot riittävästi, auttaa neste kehoa käyttämään hyväkseen ruuan ravintokuitua.

Iho kiittää. Nesteen ansiosta ihosolut pysyvät pehmeinä ja kimmoisina. Siksi ihoa olisi tärkeää nesteyttää niin sisäisesti kuin ulkoisesti!

Stoppi turhalle näläntunteelle. Tuntuuko sinusta joskus siltä, että sinulla on nälkä, vaikka olisit syönyt vasta vähän aikaa sitten? Kokeile juoda vettä.

Helpottaa päänsärkyä. Toisinaan päänsärky voi johtua nestehukasta. Tartu vesilasiin!

Tunnet olosi virkeämmäksi. All in all, tunnet olosi paremmaksi.

Kuvat: Saranda Dedolli / Tyhjä Ajatus, editointi Hanna K

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *