TESTISSÄ: KORA ORGANICS

koraorganics-mirandakerr-luonnonkosmetiikka-sundayblondie-1.jpg

Mitä saadaan aikaan, kun yhdistetään huippumalli Miranda Kerr, uutetut yrtit, eteeriset öljyt, vitamiinit ja ripaus ruusukvartsia?

Luonnonkosmetiikkamerkki KORA Organics, joka rantautui vihdoinkin Suomeen tänä keväänä. Miranda on KORA Organicsin omistaja, perustaja sekä toimitusjohtaja, joka tunnetaan kenties parhaiten mallina. Hän on kuitenkin myös tunnettu holistisen hyvinvoinnin esikuva ja kundaliinijoogi. KORA Organics lanseerattiin Australiassa vuonna 2009 ja sarja on nykyisin myynnissä 25:ssä maassa.

Miranda itsessään on jo yksi asia, miksi kiinnostuin KORA Organicsista. On siistiä, että tunnettu malli päätti tehdä oman luonnonkosmetiikan sarjansa: se kun tuo lisää huomiota luonnonkosmeetikkaa kohtaan ylipäätään. Vaikka luonnonkosmetiikka onkin kasvava kauneustrendi ja luonnonkosmetiikan tuotteet ovat tulleet kovalla rytinällä tavallisiinkin marketteihin viimeisen vuoden aikana, on Mirandan kaltaisten arvostettujen mielipidevaikuttajien työ terveellisemmän kosmetiikan ja kestävämpien tuotantotapojen puolesta tärkeää.

koraorganics-mirandakerr-luonnonkosmetiikka-sundayblondie-2.jpgkoraorganics-mirandakerr-luonnonkosmetiikka-sundayblondie-3.jpg

KORA Organicsin vegaaniset ja sertifioidut tuotteet sisältävät Mirandalle tärkeitä luonnollisia raaka-aineita, joita hän hyödyntää arjessaan myös sisäisesti. Jokaisessa KORAn tuotteessa on hyödynnetty nonihedelmän uutetta, joka on antioksidanttipitoinen ja antibakteerinen ainesosa. Lisäksi tutoteet sisältävät esimerkiksi ruusunmarjasiemenöljyä, laventelia, aloe veraa, tyrniä sekä vihreää teetä.

Kristallien ja kivien ystävät ilahtuvat myös siitä, että kaikki KORA Organicsin tuotteissa käytetty vesi on energisoitu ruusukvartsien läpi. Malliston ainoa varsinainen kosmetiikkatuote highlighter on varsinainen supertuote, jossa on käytetty murskattua ruusukvartsia. Shine like the whole universe is yours! Omasta mielestäni kristalliuskomukset ovat hauskaa hömppää: kristallikivet ovat kauniita sisustuselementtejä, ja on hauskaa uskoa siihen, että jokaisella kivellä on oma voimaannuttava tai parantava vaikutuksensa.

Sain Sugar Helsingiltä testiini herkän ihon Daily Ritual Kitin, joka sisältää Gentle Cleanser -puhdistusvoiteenCalming Lavender Mist -kasvosuihkeen sekä Soothing Moisturizer -kosteusvoiteen. Näiden lisäksi mukaan oli sujautettu pieni Heart Chakra Aromatherapy Oil, aromaattinen eteerinen öljy.

Puhdistusaineen ja kosteusvoiteen tuoksu on miellyttävän pehmeä: niissä voi havaita vienon yrttien tuoksun. Tuotteet tuntuvat ihanan pehmeiltä ja hellävaraisilta iholla ja myös jättävät ihon sileäksi. Daily Ritual Kitistä ehdoton suosikkini on kuitenkin laventelintuoksuinen kasvosuihke, jonka tuoksu on suorastaan huumaava. Tykkäsin myös laadukkaasta suihkepullosta, jonka yksi suihkaus riittää levittämään tuotteen koko kasvoille.

Eteerinen öljy tuoksui aluksi omaan nenääni erikoiselta, kenties muun muassa sen sisältämän santelipuun vuoksi. Päätin kuitenkin antaa tuoksulle mahdollisuuden ja tykästyin siihen: tuoksu ei ole samalla tavalla miellyttävä kuin rakastamani laventelin, mutta jollain tavalla syvästi rauhoittava. Ei varmaan olekaan sattumaa, että öljyn nimi on Heart Chakra.

Yleisesti ottaen tuotteiden värikkäät pakkaukset ja positiivisuutta sekä hyväksyntää huokuvat mietelauseet tekevät brändistä kiinnostavan ja erilaisen. KORA Organicsissa yhdistyvät hyvällä tavalla fiksu, laadukas luonnonkosmetiikka ja hempeä itserakkaus. Nämä lempeät sanat värittävät esimerkiksi Heart Chakra -öljyn pakkausta:

”Feed your MIND with positive affirmations and self-love”

”Our products are energized with Rose Quartz, a crystal believed to carry a soothing energy to encourage love and acceptance of ourselves and others. Be energizing our products through Rose Quartz we infuse the vibration of love into KORA Organics and onto you.” 

Mmm, jotenkin tuli heti rauhallisempi olo. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tämän päivän sana, ja KORA Organicsissa ajatus on todella osattu kristallisoida onnistuneesti.

koraorganics-mirandakerr-luonnonkosmetiikka-sundayblondie-5.jpgkoraorganics-mirandakerr-luonnonkosmetiikka-sundayblondie-4.jpgkoraorganics-mirandakerr-luonnonkosmetiikka-sundayblondie-6.jpg

*Tuotteet saatu Sugar Helsingiltä

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (2)
  1. Kuulostaa aivan ihanalta ihonhoitosarjalta. <3 Nää sun tuotekuvaukset on aina yhtä kultaa. 🙂

    1. Voi kiitos muru, miten kauniisti sanottu <3 Tykkään kyllä hirmuisesti KORAn tuotteiden tuoksuista ja koostumuksesta! Lämmin suositus! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *