TURVANEULE

Sunday Blondie

Vilukissan must-hankinta syksylle: jättineule, jonka syövereihin voi karata sateisten päivien kylmyyttä ja harmautta.

On sinänsä hupaisaa, että ehkäisen harmaiden päivien ankeutta juuri harmaalla neuleella. Harmaa on ollut aina yksi lempiväreistäni, sillä se sointuu kauniisti yhteen sini-vihreiden silmieni kanssa.

Isoja, roikkuvia vaatteita olen sen sijaan aina kaihtanut. Jostain syystä tunnen aina oloni niissä homssuiseksi. En haluaisi pukeutua vaatteisiin, jotka saavat minut näyttämään laatikolta.

Tänä syksynä uskaltauduin ostamaan R-Collectionilta suuren pooloneuleen, kun tajusin, että isoissa vaatteissa kaiken A ja O ovat laskeutuvuus ja mittasuhteet. Nämä molemmat kriteerit täyttyvät tässä neuleessa mitä täydellisimmin. Tunnen oloni ensimmäistä kertaa oikeasti mukavaksi väljässä neuleessa.

70% villaa, 30% kashmiria, Kajaanissa suunniteltu ja Virossa valmistettu. R-Collection on tunnettu jo 70-luvulta asti kaikissa sateenkaaren väreissä saatavista anorakeistaan, mutta merkiltä löytyy myös kattava valikoima klassisia, ajattomia vaatteita, joiden design on kauniin eleetöntä. Kauniiden leikkausten lisäksi itselleni on erityisen tärkeää, miltä vaate tuntuu iholla – herkkäihoisena en voi sietää kutittavia tai liian karheita materiaaleja. 

Siksi on hyvä omistaa ainakin yksi turvaneule, jonka tietää aina tuntuvan ja näyttävän hyvältä.

 

neule R-Collection // legginsit BikBok // kengät Zara

Kuvat: Adama Sofia

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit

Essi's

Upea neule! Ja harmaa värinä todella sopii sinulle mielettömän hyvin :) Itse taas rrrrrakastan ja olen aina rakastanut isoja muhkeita neuleita. Toki allekirjoitan tuon laskeutuvuuden ja istuvuuden tärkeyden, se on niin kovin tärkeää vaikka neule isomman mallinen olisikin. Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle! :)

Hanna K
Sunday Blondie

Voi kiitos ihana Essi! ♡ Neuleita ei voi kyllä omistaa tässä maassa asuessaan koskaan liikaa :--D Kommenttisi luettuani aloin himoita paksuja, pehmeitä neuleita vaatekaappiini! Sellaisia mulla ei oikein ole - ainoastaan tämä H&M:n neule. Näissä kuvissa näkyvä R-Collectionin neule on suloisen pehmeä, mutta varsin ohut!

Iloista maanantaita myös sinne suuntaan ja aurinkoa harmauteen! ♡

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Aivan ihana asu!Sopii kyllä niin hyvin sinulle :)

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos ihana Ida! ♡ Harmaa sopii monelle ja monen muun värin kanssa! :--)

Saranda
Tyhjä ajatus

Näyttää niin kuvissa kuin livenäkin älyttömän ihanalle! <3

Hanna K
Sunday Blondie

No ihana kuulla! Oli siis hyvä hankinta :--) Miss you, muru! ♡

Kommentoi