TWO HANDS

Sunday Blondie

New York, New York. Kaupunki, johon tuskin koskaan kyllästyn – kuten tuskin myöskään kaupungin suloisiin aamiaispaikkoihin.

The Butcher's Daughterin ohella Two Hands on yksi New Yorkin lempiaamiaispaikoistani, johon palaan aina mielelläni uudelleen. Lämmin tunnelma, vaihtuva taidenäyttely, iloiset asiakkaat, hyvä sijainti ja ennen kaikkea herkullinen ruoka tekevät kahvilasta täydellisen aamiaismestan.

Two Hands tunnetaan ennen kaikkea muhkeista avokadoleivistään, acai-smoothiekulhoista sekä matchalatteistaan. Vietin Two Handsissa erään aamun yksin New Yorkin matkallani, rauhassa aamiaistani ikkunapöydässä nauttien. Valitsin perinteisen aamiaiskombon: avokadoleivän, My Way -smoothien (banaania, mustikkaa, acai-marjoja, kaakaota, mantelimaitoa) sekä soijamaitoon valmistetun matchalatten.

Jostain syystä kahvilassa käydessäni mieleeni nousevat aina yhden lempibändini, norjalaisen Kings of Conveniencen laulut. Jos Two Hands muotoutuisi musiikiksi, henkisi se juuri juuri samanlaista fiilistä kuin mieskaksikon laulut: rentoa kitaransoittoa ja pehmeää lauluääntä.

Ja silloin kun en ole Two Handsissa, voin puolestani kuunnella Kings of Conveniencea ja muistella kahvilassa viettämiäni hetkiä.

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit

AniF (Ei varmistettu) http://www.anifrei.com

Ai että, kuola valuu aina tätä blogia selaillessa! :D <3 Aivan ihanan näköinen ja kuuloinen paikka. Tiedän mihin suuntaan heti kun pääsen New Yorkiin asti ;)

Hanna K
Sunday Blondie

Ani, toi olis kyllä niin sun mesta! ♡ Jos jonain päivänä Nykiin päädyt, suuntaat heti tuonne. Ja voi kiitos, niin ihana kuulla, että kuvat ovat onnistuneet välittämään fiiliksiä - tai kuolaa... :-DDD

Kommentoi