välitä ihostasi, välitä itsestäsi – mossa tuo kesän iholle

Mossa_1.jpg

*Yhteistyössä Sugar Helsingin & Mossan kanssa

Olen aloittanut projektin, josta ihoni kiittää: hemmottelen kasvojani joka päivä Mossan tuotteilla.

Sain Sugar Helsingiltä testattavakseni latvialaisen Mossan putelit kuukausi sitten. Mossa on Madaran edullisempi pikkusisko, jonka tuotteet valmistetaan samalla latvialaisella tehtaalla.

Ekosertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan raaka-aineina on käytetty pohjoisen marjoja ja niistä saatavia vitamiinikoostumuksia. Tutkimuksissa on nimittäin huomattu, että ne mekanismit, jotka saavat marjakasvit selviytymään pohjoisen luonnon ääriolosuhteista, suojaavat myös ihoa ja auttavat solujen uusiutumista.

Mossan tuotteiden myötä olen päässyt kiinni aivan uudenlaiseen ihonhoitorutiiniin. Nautin jokaisesta aamusta, kun saan helliä ihoani. Olen ollut aina laiska silmänympärysvoiteen käyttäjä – joskin minun olisi pitänyt käyttää sitä ahkerasti jo viiden vuoden ajan, mikäli kosmetologia on uskominen.

Mossa_2.jpgMossa_3.jpg

Nyt käytän silmänympärysvoidetta joka päivä, aamuin illoin. Kun on selkeät ja miellyttävät tuotteet, ihonhoito ei tunnu enää velvollisuudelta, vaan oman hyvinvoinnin ylläpitämisestä, jonka teen mielelläni.

Ihastuin ensimmäisenä Mossan tuotteiden tuoksuun. Kuin kesä iholla! Etenkin puhdistusvaahto jättää kasvoille miellyttävän raikkaan tunteen. Yleisesti ottaen olen ollut aina varovainen vahvasti tuoksuvien ihonhoitotuotteiden kanssa, sillä olen pelännyt niiden ärsyttävän herkkää ihoani. Mossan tuotteiden tuoksut tuntuvat kuitenkin luonnollisilta ja virkistäviltä.

Mikäli jatkan nykyisellä menolla, vadelmaa ja tyrniä sisältävä vitamiiniöljy tulee säilymään käytössäni vuosikausia: puristan joka ilta putelista yhden tipan kasvovoiteeni joukkoon. Olen aiemmin arastellut kasvoöljyjen käyttöä, sillä mielessäni kummittelee yhä elävästi teiniaikojen epäonninen jojobaöljykokeilu – käytännössä upotin kasvoni öljyyn, jolloin lopputulos ei ollut erityisen mairitteleva.

Kuukauden testin jälkeen iho tuntuu pehmeältä, sileältä, kimmoiselta ja entistä paremmin kosteutetulta. Ihoni kärsii talvisin kuivuudesta ja hilseilystä, mutta nyt olen päässyt siitäkin eroon.

Mossa_4.jpgMossa_5.jpg

Pitäkää ihostanne huolta! Toisinaan esimerkiksi sen oikean kasvovoiteen etsintä voi tuntua tuskallisen vaikealta, mutta itselleen parhaiten sopivien tuotteiden metsästäminen kannattaa.

Siksi aionkin asettaa itselleni myöhäisen uudenvuodenlupauksen: jatkossa välitän enemmän ihostani, ja siinä samalla itsestäni. Uskallan nimitäin väittää, että ihoni ei ole koskaan voinut näin hyvin.

bloglovin instagram / pinterest

// Oh how I just love these Mossa’s skin care products Sugar Helsinki sent me for a test about month ago. My skin has never been better! I’ve been somewhat a lazy ass with all the different products (read: eye cream and facial oil), but as I now found the right products for me, skin care has become a pleasure. The moral of the story? Take care of your skin – and at the same time yourself. 

Kommentit (2)
  1. Hahaha! Mossan tuotteet ovat tosiaan olleet nyt kovasti esillä blogeissa. :–D Mutta aivan syystä! Jos olet käyttänyt aiemmin Madaran tuotteita ja pitänyt niistä, Mossakin mitä luultavimmin sopii ihollesi. :–) Itse lovetan eniten näiden tuotteiden tuoksuja, jotka ovat aivan mielettömiä!

  2. Täytyy varmaan testata jossain vaiheessa kun Mossan tuotteet nousee silmille joka puolelta. 😀 Purkit ovat ainakin miellyttävän näköisiä ja aineetkin vissiin hyviä, olen lukenut niistä paljon hyvää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *