virkistystä kasvoille, luonnollisesti – rentouttava kasvohoito jolie spassa (+alennuskoodi!)

Jolie_Spa_1.jpg

*Yhteistyössä Jolie span kanssa

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi viikko, kuin rentoutua aamupäivä suloisen aromaterapeuttisessa kasvohoidossa?

Kävin viikko sitten tutustumassa ihanaan Jolie spahan, jonka hoitoja olen halunnut kokeilla jo pitkään. Takanani oli neljän päivän yötyöputki, joten pieni hemmotteluhetki ei olisi voinut tulla parempaan väliin. Kalevankadulla rauhallisella sisäpihalla sijaitseva Jolie Spa tarjoaa kasvo-, vartalo-, ja jalkahoitoja sekä kulmapalvelua, sokerointia ja mikroneulausta.

Jolie spa eroaa tavallisista hoitoloista siten, että se käyttää hoidoissaan ainoastaan laadukkaita ja luotettavia ekosertifioituja hoitolasarjoja. Span valikoimasta löytyvät esimerkiksi Absolutionin, Iroisien ja Patykan tuotteet, joita Jolie tuo itse Pariisista Suomeen. Lisäksi valikoimassa on amerikkalaisen May Lindstrom Skin -sarjan tuotteita, ranskalaisen L`Atélier des Délicesienin tuotteita, brittiläisen Neal’s Yard Remediesin eteerisiä öljyjä, Honoré des Présin tuoksuja, Kure Bazaarin kynsilakkoja sekä Zuiin ja Kjaer Weisin meikkejä.

Varasin ajan Superfood Effect -nimiseen hoitoon, joka lupailee elinvoimaa iholle. Perillä Jolie spassa odotti hehkeä Karoliina, joka ohjasi minut alakertaan riisuutumaan ja asettautumaan hoitopöydälle. Pehmein pyyhkein peitetty, lämmitetty hoitopöytä tuntui taivaalliselta ulkoilman viilentämää ihoa vasten. Pehmeä kynttilänvalo valaisi hämärää huonetta, taustalla soi rauhallisen meditatiivinen musiikki.

Jolie_Spa_10.jpgJolie_Spa_2.jpgJolie_Spa_3.jpg

Karoliina pyysi minut asettumaan vatsalleni, tarkisti, että pääni on hyvässä asennossa, peitot peittävät vartaloani ja että minun on mukava olla. Tämän jälkeen hän toivotti ihanaa hoitohetkeä ja keskittyi täysin hoidon tekemiseen.

Vaivuin nopeasti tietoisuuden ja unen rajamaille. Lempeä musiikki soi hiljalleen taustalla, lämmitetty hoitopöytä pehmensi vartaloni kireyksistä ja Karoliina hieroi selkäni, niskani sekä käteni lempein ottein.

Hieronnan jälkeen Karoliina pyysi minua kääntymään selälleni ja kasvohoito sai alkaa. Kasvoilleni levitettiin niin monta erilaista hoitavaa tuotetta, etten mitenkään olisi pystynyt muistamaan niistä kaikkia ilman Karoliinan jälkikäteen kirjoittamaa listausta!

Superfood Effect on varsin aromaterapeuttinen hoito. Hoidon aikana nenääni leijaili useita erilaisia tuoksuja: toisinaan mieltäni virkisti eukalyptus, kerran jopa banaani (joskin myöhemmin selvisi, että kyseessä ei suinkaan ollut banaani). Lempeät liikkeet, rauhallinen musiikki, kellarihuoneen hiljaisuus, hämärä valaistus ja luonnolliset tuoksut muodostivat yhdessä ylimaallisen rentouttavan kokemuksen.

Jolie_Spa_4.jpg

Kasvoille kovettuva kipsinaamio oli hoidon kiinnostavin kokemus. Aluksi Karoliina levitti kasvoilleni kosteuttavan voidenaamion, jonka jälkeen naamion päälle levitettiin ohut verkko. Tämän jälkeen voidenaamion ja verkon päälle levitettiin vielä kipsinaamio, joka kovettui painavaksi massaksi kasvojeni päälle. Kipsinaamion tarkoituksena on estää ilmaa pääsemästä iholle, jolloin alla oleva naamio pääsee syväkosteuttamaan ihoa. Lopuksi kipsinaamio nostettiin varovasti pois kasvoilta.

Karoliina lopetti hoitohetken siihen, mistä se oli alkanutkin: hän levitti käsiinsä tuoksuvaa öljyä ja piteli niitä kuppina kasvojeni yläpuolella siten, että saatoin aistia miellyttävän yrttisen tuoksun. Vähitellen palasin takaisin todellisuuteen ja tulevaan päivään.

Jolie_Spa_8.jpgJolie_Spa_7.jpgHoidon vaiheet ja käytetyt tuotteet:

alkupuhdistus: Absolution la creme douce demaquillante -puhdistusvoide
kuorinta: Absolution la creme gommante
kasvovesi: Absulotion l’eau soir et matin
hieronta: Absolution addiction -kasvoöljy sekä hierontavoide (ammattituote)
naamio: Absolution -kipsinaamio, jonka alla kosteuttava ja kiinteyttävä Absolution le soin repulpant -voidenaamio
lopputuotteet: Absolution la solution + eclat kirkastava -seerumi + creme de jour -päivävoide + Absolution le soin regard -silmänympärysvoide + Iroisie  soin parfait BB-voide

Aikamoinen määrä erilaisia luonnonkosmetiikan tuotteita! Jolie span hoidossa käyttämä Absolution on pariisilainen hoitolasarja, jonka tuotteissa on korkeat luomupitoisuudet. Raaka-aineissa hyödynnetään ravinnerikkaita kasviöljyjä sekä -uutteita ja useissa tuotteissa on käytetty superfoodeja. Unisex-sarja sopii niin naisille kuin miehille, ja tuotteiden tuoksut ovat puhtaita.

Spa myös myy Absolutionin tuotteita, joiden designin ydin on upeissa pakkauksissa. Absolutionin peustajalla Isabelle Carronilla on vuosien kokemus mainos- ja graafiselta alalta, ja se myös näkyy merkin visuaalisessa ilmeessä.

Hoidon jälkeen Karoliina nappasi vielä pari kuvaa ihostani, joka paitsi tuntui myös näytti hehkeältä. Rehellisesti sanottuna olen tuskin koskaan nähnyt ihoani yhtä hehkuvana! Oloni oli kaiken kaikkiaan mahtava: iho tuntui pehmeältä, kosteutetulta ja levänneeltä, vartalo rentoutuneelta. Palvelu oli parasta A-luokkaa: Karoliina todella keskittyi tekemään hoitohetkestä täydellisen, ja koin, että kaikki toiveeni huomioitiin. Myös hoidossa käytetyt tuotteet olivat laadukkaita ja sopivat hyvin ihotyypilleni.

Jolie_Spa_11.jpgJolie_Spa_6.jpg

Ja nyt, huomio kaikki hemmottelua kaipaavat! Jolie spa tarjoaa Love Da Helsingin lukijoille pitkän kasvohoidon selän kuorinnalla ja hieronnalla lyhyen kasvohoidon hinnalla. Tarjoukseen sisältyvät kaikki kasvohoidot, joista on saatavilla sekä lyhyt että pitkä hoito. Kampanja alkaa tänään maanantaina 16.11. ja on voimassa kaksi viikkoa. Kirjoita hoitoa varatessasi lisätietokenttään koodi LOVE DA HELSINKI ja saat alennuksen maksuvaiheessa.

Varauksen tehneet saavat myös Jolie span tuoteostoista -20 prosentin alennuksen. Tuotealennus koskee kaikkia span tuotteita lukuunottamatta Environin, Pain, May Lindstrom Skinin ja Kjaer Weisin tuotteita sekä lahjakortteja.

Pikkuvinkki aamuvirkuille: Jolie spassa on myös kampanja, joka tarjoaa aamun aikaisimman ajan (kello 8) varanneille Kuppi & Muffinissa aamiaisen veloituksetta. Aamiaissettiin sisältyy puuro, kahvi tai tee sekä tuorepuristettu mehu. Aamiaistarjouksesta kannattaa mainita varauslomakkeen lisätietokentässä. Kuppi & Muffini sijaitsee aivan kulman takana spasta, ja kokemuksesta voin todeta, että kahvila on yksi Helsingin suloisimmista.

Jolie_Spa_9.jpg

Rentouttava, ihoa virkistävä kasvohoito on mitä ihanin joululahja äidille, siskolle, ystävälle tai puolisolle! Ja tietysti mitä parhain lahja ihan vain itselle, oli sitten arki tai juhla. Meidän pitäisi muistaa hemmotella niin kasvojamme kuin kehoamme useammin. ♡

Jolie spa
Kalevankatu 17 B
Ma–la sopimuksen mukaan

bloglovin / instagram / pinterest

// I’ve always wanted to visit Jolie spa which focuses on providing organic health and beauty services. Last week I got a great chance to test one of Jolie spa’s facial treatments, Superfood Effect. Everything was the best top-class: kind service, calming atmosphere, high quality organic beauty products and mind blowing massage. My skin was just like new born and super glowing after the treatment! You gotta try it too, ‘cause the feeling after the treatment is just beyond gorgeous. ♡

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *