T-paidan tuunausta

Löysin tällä viikolla kaupasta ihanan t-paidan. Se on mukavaa materiaalia, istuu hyvin ja vaikuttaa todella monikäyttöiseltä. Yksi ongelma paidan kanssa on: en pidä sen lörpöttävästä pääntiestä. Sen sijaan, että olisin jättänyt paidan tuon yhden ongelman takia kauppaan, päätin ostaa sen ja muovailla pääntiestä itselleni sopivan.

IMG_6741.jpg

IMG_6742.jpg

Tiesin heti, että haluan tehdä pääntien toiselle puolelle jonkinlaisen rypytyksen, jolloin pääntiestä tulee vähemmän lörpöttävä ja samalla omasta mielestäni hieman kiinnostavampi. Oikeanlaisen rypytyksen keksimiseen tuntui menevän pieni ikuisuus. Kokeilin ties minkälaisia solmuja ja ryppyjä ilman, että yksikään tuntui näyttävän kivalta. Laitoin eri rypytykset aina nuppineuloilla kiinni ja sovitin paitaa. Lopulta tein kolme suht yksinkertaista ryppyä, sovitin paitaa ja heti tiesin, että nyt rypyt näytti siltä kuin olin mielessäni ajatellutkin.

IMG_6743.jpg

IMG_6744.jpg

Ompelin rypyt paitaan käsin niin, että ompeleet jäävät piiloon. Olen todella tyytyväinen tähän tuunaukseen ja nyt tämä ihana paita näyttää enemmän itselleni sopivalta. Jos siis joskus kaupassa tulee vastaan joku ihana vaate, jossa on vain yksi pikku ongelma, kannattaa miettiä josko siihen voisi itse keksiä ratkaisun.

IMG_6745.jpg

IMG_6747.jpg

Kommentit (2)
  1. Hyvä vinkki tuo, että noinkin ”vähällä” saa muutettua ilmettä ja juuri omanlaiseksi! Täytyy pistää muistiin. Toka kaula-aukko näyttää hyvältä!:)

    1. Kiitos! Ja ei tosiaan kauan kestänyt ommella paria pistoa ja ilme oli heti erilainen. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *