Kesäloma lähenee

Huomaa kyllä, että kesäloma lähestyy kun on alkanut väsyttämään kauheesti eikä jaksa enään koulussakaan keskittyä. Itselläni tosin enään on vaan 11 koulupäivää jäljellä ja sitten alkaakin koeviikko, joten jos sen verran vielä yrittäis jaksaa.

Kesälomalle mulla ei suunnitelmia kauheemmin olekaan. Kesätöitä kyllä hain, mutta tänä vuonna ei ollut yhtä hyvä tuuri kuin viime vuonna. Äiti ja opo kyllä kehotti mua lepäämään kesäkuun ajan ainakin. Ajattelin, että voisin mennä muutamaksi viikoksi Helsinkiin kesälomalla ja tavata kavereitani Jyväskylässäkin. Voisin myös satunnaisesti lapsia hoidella. Muutamia kavereitakin pitäisi tulla tänne meille. Can’t wait for summer!

luontooooooooo.jpg

Ihan mahtavaa muutes kun oon tavannut kaverin, jolla on ihan kauheesti samoja piirteitä/kiinnostuksen kohteita kuin mulla. Meidän molempien äiditkin on sanonut, että ollaan kuin kaksosia! Se on mahtavaa päästä jakamaan samankaltaisia kokemuksia esim. siitä millaista on ollut kun ollaan molemmat pitkiä ja miten sekin on vaikuttanut meihin. 

coffee.jpg

Mutta hei mukavaa viikonloppua! Nyt onkin rennonmpi viikonloppu kuin viime viikonoppuna. Viime viikonloppuna mulla oli 12 tuntia metästyskurssia ja tentti. Minkä muutes pääsin ekalla läpi!! Olin myös siinä samalla lapsenvahtina Jyväskylässä la-su välisenä yönä, että kiirettä piti. Ja hei ehdottakaa ihmeessä jos on joitain aiheita mistä tykkäisitte lukea! 🙂 

me.jpg

 

 

Kommentit (2)
  1. Kaksityttöä
    5.5.2018, 16:46

    Oot tosi kaunis ja tykätään lukee sun blogia

    1. Mukava kuulla 🙂 Isot kiitokset teille!! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *