18 sarjatärppiä marraskuuhun 2022

Suosikkiasia: sarjat!

Sarjat marraskuu 2022
Kuvat: HBO Max, Netflix & Disney+

Hyvää marraskuuta! En tiedä teistä, mutta minä ainakin fiilistelen valtavasti sitä, kuinka ihanan synkkää ja pimeää on klo 17 duunipäivän jälkeen. Kuka mitään aurinkoa tarvitsee! Aivan yliarvostettu möhkäle.

On niin mieltäylentävän ihastuttava vuodenaika, että tuskin kukaan näitä sarjatärppejä edes kaipaa — on taatusti kiire nauttia ihanasta pimeydestä — mutta teinpä nyt kuitenkin.Voi vaikka rauhoittua sarjan parissa, kun on muuten niin virtaa täynnä.

Mikä / mistä / milloin alkaa

Uutuussarjat

The Winchesters / HBO Max / 1.11.

Supernaturalin esiosassa seikkailevat John Winchester ja Mary Campbell. Oli kai vain ajan kysymys, milloin SPN saisi jonkinnäköisen jatkoviritelmän.

Reboot / Disney + / 2.11.

Vaikuttaa trailerinsa perusteella hauskalta komedialta, mutta ei ole hirveästi noussut otsikoihin. Lienee kai silti ihan toimiva, ainakin näyttelijöissä on paljon hauskoja tyyppejä.

True Story Finland / HBO Max / 2.11.

HBO Maxin ekaa suomalaista viihdeohjelmaa juontavat tätä nykyä joka puolella olevat Viki ja Köpi. Menee suurin piirtein näin: juontajat tapaavat tavallisia suomalaisia, jotka kertovat tositarinoitaan. Sen jälkeen tutut suomalaisnäyttelijät herättävät nämä tositarinat henkiin.

Blockbuster / Netflix / 3.11.

Riippuen näkökulmasta on joko hyvin huvittavaa tai hyvin koppavaa, että Netflix tekee komediasarjan yrityksestä jota se oli omalta osaltaan ajamassa konkurssiin. Minä valitsen pitää sitä huvittavana. Toivottavasti itse sarjakin on sitä.

Totuus Fifasta / Netflix / 9.11.

Mitä enemmän dokkarisarjoja ankeasta ja korruptoituneesta herrakerhosta aka Fifasta, sen parempi. Mokoma mätäpaise on onnistunut viemään kaiken ilon niinkin hienosta urheilutapahtumasta kuin jalkapallon MM-kisoista. Pitäisi polttaa maan tasalle koko onneton likasanko ja aloittaa alusta.

The English / Amazon Prime / 11.11.

Amazon Primen westerniä tähdittää Emily Blunt. Hän on se sarjan nimen englantilainen, joka haluaa kostaa miehelle, jonka katsoo syylliseksi poikansa kuolemaan.

(En ole ihan varma tuleeko Suomen Primeen samalla kuin Yhdysvaltoihin. On Primen ja BBC:n yhteistuotantoa. Edit. Okei tulee se.)

Tell Me Lies / Disney + / 16.11.

Tämä vaikuttaa trailerinsa perusteella hyvin geneeriseltä draamajännäriltä. Kaikki tuo kuiskaaminen ja I don’t know what to believet ja artsyt sänkykohtaukset.

1899 / Netflix / 17.11.

Minä luulin että päästin tästä pelottavasta kamasta kun lokakuu halloweeneineen meni. Ei sit.

1899 on Darkin tekijöiden uusi kauhumysteeri, jossa ”salaperäiset tapahtumat muuttavat New Yorkiin matkalla olevan siirtolaislaivan kurssia, ja vaikeaselkoinen mysteeri alkaa avautua hämmentyneille matkustajille”.

Wednesday / Netflix / 23.11.

Sign me up. Tim Burton + Wednesday Addams + teinidraamaa + mysteeri = tietysti katson.

En olisi ehkä päässyt yli siitä, jos sarja olisi julkaistu muuna päivänä kuin keskiviikkona.

The Patient / Disney+ / 30.11.

Eli olisi terapeuttia esittävä Steve Carell ja potilas (Domhnall Gleeson), joka paljastaa terapeutilleen olevansa sarjamurhaaja. Ja ottaa sitten poloisen terapeuttinsa vangiksi ja antaa tehtäväksi hillitä murhanhimoaan. Terapeutilla on luonnollisesti oma kipeä menneisyytensä.

Toisin sanoen aivan liian ankeaa kamaa allekirjoittaneelle.

Willow / Disney + / 30.11.

”Willow on jatko-osa George Lucasin vuoden 1988 fantasiaseikkailulle. Useita vuosia pienen keisarinna Elora Dananin pelastamisen jälkeen, Nelwynin velho Willow Ufgood palaa johtamaan hylkiöjoukkoa vaaralliseen tehtäväänhalki mielikuvituksen rajat ylittävän valtakunnan”.

Nyt paljastan sivistymättömyyteni, mutta en ollut koskaan kuullutkaan Willowsta, joka on ilmeisen rakastettu kasarin fantasialeffa.

Mutta hei, ilmeisesti siinä — kuten sarjassakin — pääosassa on Warwick Davis. Eli professori Lipetit!

Jatkuvat sarjat

Young Royals, kausi 2 / Netflix / 1.11.

Kyllä kiitos. Kaipaankin marraskuuhuni suuria tunteita, romantiikkaa, teiniangstia ja kuninkaallista draamaa.

….

Ketä minä yritän huijata, katsoin jo kaikki jaksot. Oli hyvä. Ei niin hyvä kuin eka kausi, mutta oikein koukuttava silti. Oli suuria tunteita, romantiikkaa, teiniangstia ja kuninkaallista draamaa. Paljon kuninkaallista draamaa.

Manifest, kausi 4 vol 1 / Netflix / 4.11.

Huikatkaa sitten, kun tämä sarja joskus päättyy! Katson vikan jakson, ihan vain spoilausmielessä. Haluan tietää mitä sille hiton lentokoneelle tapahtui (olen katsonut ekan jakson, kaikki tietoni Manifestista on peräisin siitä).

The Crown, kausi 5 / Netflix / 9.11.

Tämä on testi. Hyvä sisareni S, tässä nyt kerron sinulle että The Crownin (about ainoa Netflix-sarja joka häntä kiinnostaa) vitoskausi on tulossa keskiviikkona 9.11. Jos kysyt multa milloin alkaa, tiedän ettet lue blogiani… ainakaan kovin tarkasti. 😀

Vitoskaudella ollaan ysärillä. Tunnetusti vallan leppoisaa ja draamatonta aikaa House of Windsorille.

Warrior Nun, kausi 2 / Netflix / 10.11.

Warrior Nun on sarja, josta en aidosti osaa sanoa mistä se kertoo. Yleensä tiedän jotain, tästä en tiedä mitään. Okei sen tiedän, että pääosaa esittää nuori ruskeatukkainen näyttelijä, joten ei siinä varmaan mitään Nunnia ja konnia -nunnia ole.

Dead to Me, kausi 3 / Netflix / 17.11.

Miksi minä en ole katsonut tätä ekaa jaksoa pidemmälle? Eikö se oli hyvä ja kaikkea? Kolmonen on vika kausi.

Sex Lives of College Girls, kausi 2 / HBO Max / 18.11.

Kyllä kiitos osa 2. Todellakin kaipaan tätä hassua ja fiksua hyvän mielen komediaa marraskuuhuni.

Elité, kausi 6 / Netflix / 18.11.

Haluaisin pyöritellä silmiäni ja ihmetellä, miten Elité se vaan porskuttaa vieläkin, mutta on ilmeisen suosittu koska porskuttaa. Joten jätän silmien pyörittelyn. Oletan että sarja on edelleen puoliksi pehmopornoa, puoliksi hyyyvin dramaattista ja epärealistista teinidraamaa. Ei kai siinä, carry on, Elité. You do you.

LUE MYÖS:

SEURAA BLOGIA:

Bloglovin // Instagram

kulttuuri leffat-ja-sarjat suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *