Erään romanttisen komedian anatomia: puuttuvaa draamaa ja iso ongelma

Suosikkiasia: romanttiset komediat

Spoiler alert: kirjoitus sisältää juonipaljastuksia Netflix original -elokuvasta, loisteliaasta rom comista Resort to Love (2021). 

Resort to Love Netflix
Kuva: Netflix / Resort to Love

Erään romanttisen komedian anatomian neljäs osa! Tämä blogi on antanut mulle kaikenlaista hupia, mutta mikään ei ole voittanut näiden hassuttelujen kirjoittamista. Suosikkiasioiden henkilökohtainen suosikkiasiani.

Tällä kertaa erään romanttisen komedian anatomiattamisen kohteena on Netflixin tuoreehko romanttinen komedia Resort to Love (2021). Täydellinen nimi keskinkertaiselle rom comille, muuten. Suomeksi Äkkilähtö yhdelle. Ei niin hyvä.

Oli melkein valinnan vaikeus, Netflixissä on tällä hetkellä paljon loistavia keskinkertaiselta vaikuttavia rom comeja. Resort to Loven valintaperusteena oli se, että edellisessä ERKA:ssa (jos jotain on tehnyt neljä kertaa se ansaitsee jo lyhenteen) kirjoitin lauseen ”saisinko elokuvan, jossa on vain Christina Milian ja kylän asukkaat, miinus Jake Taylor”. Saattoi nähkääs olla hieman ongelmia Falling Inn Love -leffan puupökkelömäisen miespääosan esittäjän Adam Demosin kanssa. (Sittemmin kaiffarimme Jake hiton Taylor päätyi tietysti esittelemään avujaan Netflixin Sex/Lifeen.) Nyt saan mitä toivoin, uuden rom comin, jonka pääosassa on Falling Inn Lovessa oikein hyvää työtä tehnyt Christina Milian. Toivokaamme, että Resort to Loven jaketaylorissa on edes hitunen karismaa.

Let’s go!

(HUOM. TÄMÄ TARPEETTOMAN PITKÄ KIRJOITUS SISÄLTÄÄ MELKO LAILLA KOKO ELOKUVAN JUONEN TIIVISTETTYNÄ MUKAHAUSKOIHIN, SARKASTISIIN LÄPPIIN. ELI VAHVA SPOILER ALERT.)

BIG BREAK JA BREAK UP

Särkyneestä sydämestä ja uransa laskusuunnasta toipuva laulaja lähtee keikalle upeaan lomakohteeseen – jossa hänen entinen sulhonsa on juuri menossa naimisiin, kertoo Netflix.

Tietysti. MIKÄ SATTUMA!

Rom com -aivoni yhdistävät premissin välittömästi Forgetting Sarah Marshalliin. Siinä muuten oikein pätevä rom com. Mitähän Jason Segelille kuuluu nykyään?

Okei, ollaan New Yorkissa. Aina hyvä rom com -kaupunki. Rom com -pisteitä heti alkuun!

Christina Milian on tällä kertaa Erica. Erica on laulaja, joka asuu kauniissa ja kovin tilavalta vaikuttavassa tiiliseinäisessä asunnossa. Ei kovin huonosti mene, jos asuu New Yorkissa tuollaisessa kämpässä. E:llä on ystävä, josta pidän välittömästi. Toivottavasti hän saa olla muutakin kuin pääosanaisen itsetunnon boostaaja. Ystävää eli Amberia esittää Tymberlee Hill, ja mistä minä tunnen sinut, Tymberlee? Olet tuttu jostain.

Eye roll -hetket aloitetaan heti alkuun. Erica menee rikkomaan asunsa (ollaan lähdössä joihinkin tärkeisiin levyjulkkareihin) hyvin rom com -kliseisesti. Reaktio on eye roll eye roll eye roll.

Aah, Erica punkkaa näemmä Amberilla. Otan kämppäkritiikkini takaisin. Amber vaikuttaa siltä, että hänellä on homma hanskassa joten kämppä ei ole niin suuri mysteeri.

Kaikki Erican vaatteet ovat varastossa eikä ole mitään päälle pantavaa kun asu meni rikki. Paitsi näemmä vanha hääpuku. Jonka oletan Erican hankkineen kun oli menossa naimisiin, mutta sitten entinen sulho teki asioita X eikä häitä tullutkaan. Sydän sanoi raks.

Amber haluaa leikellä hääpuvusta asun, koska ”et pukeudu tähän koskaan. Eikä Jason palaa luoksesi”. Tough love baby! Love it. You go Amber! Amber on meidän suosikki. Ja Jason on se ex-rakas.

Kappas, hääpuvusta sai näppärästi tyylikkään biletopin. Rom comit ja komediasarjat ovat opettaneet mulle, että mistä tahansa kangaskappaleesta tai vaaterytkystä on mahdollista tehdä loistelias vaate mihin tahansa tarkoitukseen. Että sitten kun olen menossa naimisiin ja mun hääpuvulle kaatuu punaviiniä, luotan siihen että vanhoista verhoista loihditaan korvaava hääunelma jota rakastan ja joka onkin paljon parempi kuin se vanha punaviinikolttu.

Amber ja Erica ovat menossa kuulun artistin Cren levynjulkkareihin. Jos oikein ymmärsin, Erica on feattaamassa jollain kappaleella. Se on hänen BIG BREAK! Arvaan että ei ole.

Cre vetää nyt sellaista kanyemaista ranttia lavalla. Kukaan ei kuulemma ansaitse kuulla hänen uutta albumiaan. Joten siinä meni Erican big break.

Okei, muistin että Christina Milian olisi ollut parempi näyttelijä?? Käviköhän tässä niin, että Jake hiton Taylor oli niiiin karismaton ja onneton puupökkelö, että Christinan oli helppo loistaa Falling Inn Lovessa. Koska ei nyt vakuuta hänen näyttelijänlahjansa. Lainaan lausetta ensimmäisestä ERKA:sta: ”Tuntuu, että katson elokuvaa. Näyttelijäsuoritukset ovat niin kliseisen elokuvamaisia”.

Nyt Erica on surullinen ja humalassa ja avautuu katumuusikolle kuinka Jason jätti hänet. Ei mene hyvin Ericalla.

Jason-flashback. Häntä esittää SNL:stä tuttu Jay Pharoah. Parit eye rollit. Ei Jay Pharoahille vaan Jason-flashbackeille.

Erica on nyt jumahtanut Amberin sohvalle. Menee huonosti. Juo punaviiniä joka on kuulemma kuin vihersmoothie koska siinä on antioksidantteja. Tai jotain.

PARATIISIIN

Amber on saanut järkättyä Erican Mauritiukselle neljän kuukauden työkeikalle luksushotellin laulajaksi. KOSKA AMBER ROCKS. Ja Amber on muuten jonkinasteinen some-konsultti/sisällöntuottaja. Hoitaa esim. sen Mauritiuksella sijaitsevan hotellin somea. Ja ”sinne haettiin viihdeartisteja”. Mutta Ericaa ei kiinnosta, koska duuni ei ole tarpeeksi hieno.

”En ole raatanut koko elämääni musiikkiunelmani eteen laulaakseni covereita hotellissa” blaa blaa blaa.

Okei, mitä tapahtui Jasonille ja Ericalle? Minäpä kerron: Jason sai työn Charlestonista, muutti sinne mutta Erica jäi New Yorkiin koska musiikki on hänen suuri rakkautensa eikä halunnut luopua unelmistaan. Eli ei mitään kovin dramaattista.

Amber puhuu Ericalle järkeä, ja nyt ollaankin Mauritiuksella.

Sivuhuomio: Christina Milian on fiksu, bookkaa vain leffoja jotka kuvataan ulkomailla kauniissa kohteissa. Falling Inn Lovessa oltiin Uudessa-Seelannissa, nyt Mauritiuksella.

Ja minäkin haluan Mauritiukselle! Kuinka kaunista. Paitsi en ehkä haluakaan. Fun fact: VIHAAN hiekkaa. Eli siis hiekkarantoja. Eli ilmeisesti paratiisisaaria. Enkä myöskään pidä kuumuudesta. Mutta voisin minä tuolla uima-altaalla hengailla.

Erican hakee lentokentältä tyyppi nimeltä Barrington. Hieno nimi. Barrington  soittaa kitaraa Erican bändissä. Ja on luksushotellin jokapaikanhöylä. Ja selkeesti Erican tuleva Mauritius-BFF.

Sitten tapaamme Clairen joka on hotelliin… johtaja? Kenties. Jonkinasteinen pomo. Erican pomo. Ja tiukkis. Mikä lie hänen tittelinsä mutta siis leffan pahis selkeesti. Siis se tyyppi, josta meidän ei kuuluisi pitää koska rom com -säännöt.

Claire kertoo että Erican pitää laulaa myös hotellissa järjestettävissä häissä. Kukaan ei kertonut sitä E:lle! Nyt hänen pitääkin olla myös häälaulaja! Ericalla on oman hääpettymyksensä vuoksi hieman ongelmia häiden kanssa.

Eka hääkeikka ei siis mene kovinkaan ruusuisesti, kun Erica vollottaa läpi Time of my Lifen. Claire ei tykkää! Käskee Ericaa laulamaan iloisesti ja hilpeästi.

Barrington lohduttaa ja kehottaa E:tä laulamaan kappaleita, joista tulee iloiseksi. Eli saamme siis Erican laulaman I Will Surviven tahtiin montaasin siitä, kun Ericalla alkaa mennä hyvin Mauritiuksella. Kivoja keikkoja hotellin baarissa, rannalla hengailua ja kauniita maisemia.

And I grew strong / And I learned how to get along ja sitä rataa.

Juuri kun homma alkaa mennä tylsäksi…

MEET CUTE

… Erica yritää pelastaa tyypin hukkumasta, mutta tyyppi paniikissa sohii Ericankin veden alle. JA NIIN SAAMME TAVATA TÄMÄN LEFFAN JAKE HITON TAYLORIN. Joka on välittömästi kolme miljoonaa kertaa parempi kuin JHT. Pelastaa Erican ja sen tyypin jota Erica yritti pelastaa.

Meet cute on meet pelastan sinut hukkumasta.

Pelastajamies kantaa Erican rannalle.

……hmm…. yhtään objektivoimatta… on näemmä tullut käytyä salilla, hyvä pelastajamies.

Pelastajamies on entinen erikoisjoukkojen sotilas. Cool. Cool. Cool.

Saanko lainata repliikkiä Crazy Stupid Love -elokuvasta: ”Seriosly, It’s like you’re photoshopped”. Kaikella kunnioituksella, pelastajamies.

Pelastajamies pyytää Ericaa kanssaan syömään. Ja mene nyt Erica tai minä menen.

Caleb. Pelastajamiehen nimi. Sinqua Walls. Pelastajamiehen näyttelijä.

Ooooooou noooou…. vaikuttaa siltä että Caleb on Jasonin veli. Ericahan ei sitä vielä tiedä, koska Jasonin häähomma ei ole vielä paljastanut hänelle. Ja ilmeisesti ei ole tavannut Jasonin veljeä.

Caleb on nykyään ”vakoojien turvamies”. Tai jotain.

Kappas vaan, kemiaa. JAKE TAYLOR, TAKE NOTES.

Erica ei suostu lähtemään Calebin kanssa ”juomaan rommikookosjuttuja” koska muka töitä. Minä olen vapaa, Caleb!

Ericalla olisi btw ollut vapaailta. Camoon E!

Seuraavana päivänä E + C törmäävät hotellissa. Siinä hotellissa, jossa Erica on töissä ja jossa Calebin veljen häät pidetään. Tietysti.

DUN DUN DUN

Ja sitten DUN DUN DUN. Jason! Erica menee paniikkiin. ”Jason puhui aina sotilasveljestään, mutta en tavannut häntä”.

Nyt Jasonille selviää, että Erica laulaa hänen häissään. Morsian vaikuttaa mukavalta. Beverly (Christiani Pitts) on hänen nimensä. TEAM BEVERLY!!

Seuraa kiusallinen kohtaaminen. Beverlylle ei kerrota, että Erica on Jasonin ex-kihlattu, vaikka kaikki muut tietävät sen. Beverlylle kerrotaan vain, että Jason ja Erica tuntevat toisensa New Yorkista. Buu typerät valehtelijat.

Jason erikseen pyytää että Erica ei kerro Beverlylle että he olivat ennen kihloissa.

Pieni välihuomio: mikset nyt vain kerro Beverlylle, J??? Avoimuus on kaiken A ja O. Mitä sitten, että satuit olemaan aiemmin kihloissa häälaulajanne kanssa? Ai että sitten tältä leffalta katoaisi pohja? Ai että tässä leffassa ei olisi sitten mitään järkeä? Ai että rom comeja ei olisi olemassa jos kaikki olisivat rehellisiä? Totta. Carry on. Valehtelu on aina hyvä pohja avioliitolle.

Autuaan tietämätön Beverly kaveeraa Erican kanssa. TEAM BEVERLY!! Beverly rocks. Haluan Beverlylle onnea ja hyviä asioita.

Erica päätyy patikkaretkelle hääseurueen kanssa. Koska tietysti päätyy. Siihen kuuluu Beverlyn, Jasonin ja Calebin lisäksi Beverlyn sisko Janelle ja Jasonin ystävä Christian. Joka muuten oli se tyyppi jonka Erica yritti pelastaa ja jonka Caleb pelasti.

ONGELMA

Leffaa on kulunut reilut puoli tuntia ja tässä mun ongelma:  elokuvasta puuttuu jännitettä ja aitoa draamaa. Ei ole esimerkiksi ketään selvää antagonistia tai pahista. Paitsi nipo Claire, mutta hän on vain stereotyyppinen sivujuonne. Jason, joka periaatteessa olisi ollut helppo kehystää pettäjäjättäjä ex-sulhoksi, ei ole niin ikävä tyyppi kuin voisi kuvitella. Hänellä oli syynsä lähteä Charlestoniin. Ei niinkään jättänyt Ericaa vaan tarttui työtilaisuuteen joka tarjottiin. Eli ketä tässä nyt pitäisi vihata? Ei Beverlyäkään, Beverly on mukava ja herttainen tyyppi. Tämä elokuva on liian järkevä ja samaan aikaan tässä ei ole mitään järkeä. Jos Beverlylle valehtelua ei lasketa, kaikki ovat varsin kelvollisia tyyppejä. En ole aktiivisesti ketään vastaan – mutta toisaalta en tiedä, olenko aktiivisesti kenenkään puolellakaan. Paitsi Beverlyn. Mutta en Erican eli pääosanaisen, jonka puolella yleensä kuuluisi olla. Tai ehkä olen Erican puolella, mutta en automaattisesti Erican ja Calebin puolella. En tiedä… tässä höpinässä ei ole mitään järkeä. Pointti on se, että jotain tästä leffasta puuttuu. Lämpöä ja sydäntä, ehkä. Kaikki hahmot tuntuvat yksiulotteisilta, noh, hahmoilta. Kauniita ihmisiä, jotka on heitetty kauniille paratiisisaarelle ja sanottu action.

Rant over, eteenpäin. Nyt Caleb ja Erica bondailevat… mutta Erica vaikuttaa olevan yhä kiinni Jasonissa. Whyyyy? En tajua.

Ja Jason miettii että olisiko hänen sittenkin pitänyt naida Erica. On vielä kiinni hänessä. TEAM BEVERLY! Beverly on hyvä tyyppi.

Sivuhuomio: Kukahan laittaa Erican esiintymiskampaukset. Tässä luksushotellissa on pakko olla kampaaja/meikkaaja.

Erica päätyy Beverlyn polttareihin. OFC. Niissä lauletaan karaokea. Ja hei, Beverlykin osaa laulaa. Beverly rocks! Kirjaimellisesti.

Jasonin polttarit: Jason valittaa siitä, kuinka on koko elämänsä jäänyt Calebin varjoon. Voi voi. Sitten juodaan viskiä.

TEAM BEVERLY

Jason lähettelee tekstareita polttareistaan Beverlyn polttareissa olevalle Ericalle. Team Beverly.

Tapaavat sattumalta, J+E siis.

Nyt taaaaas vatvotaan sitä, miksi Jason lähti Charlestoniin. ”Tosiasiassa lähdin, koska et tarvinnut minua”, Jason sanoo. ”Et niin kuin musiikkiasi”. Voi hyvä luoja että tämä on tylsääääää ”draamaa”.

Okei rant #2: Tässä elokuvassa ei valitettavasti ole ollut kovinkaan paljon eye roll -hetkiä. Tämä on tietysti pettymys. Eye roll kuitenkin sille, kuinka TYLSÄ tämä koko homma on. Jason ja Erica ees taas vatvovat ihan järkevästä syystä päättynyttä suhdettaan. Ei vaikuta siltä, että haluaisivat olla yhdessäkään enää. Ja silti vatvotaan. Ja keskustellaan kuten aikuiset ihmiset. Ei keskinkertaisissa rom comeissa kuulu keskustella järkevästi.

NOOOOOOUUUUUU Jason ja Erica melkein suutelevat. TEAM BEVERLY!! Voisivatko Beverly ja Caleb rakastua? Jos kerran tämä ex-pariskunta nyt haluaa olla yhdessä. Vaikka eivät vaikutakaan siltä. Sen melkein suudelman keskeyttää muuten gekko.

Rakas Beverlymme on humalassa. Kertoo kaikista unelmistaan joita haluaa Jasonin kanssa toteuttaa.

Beverly on supermukava tyyppi. Ja typerykset valehtelevat hänelle. TEAM BEVERLY.

Beverly on myös wannabe-poliitikko joten fiksukin vielä.

”Tosi kiva, että tapasimme. Tunnen, että meistä tulee ystävät”, sanoo humalainen Beverly Ericalle, joka on taluttanut tämän huoneeseen.

Ja samaan aikaan Jason lähettelee tekstareita Ericalle. Salainen tapaaminen. SINULLA ON KIHLATTU JASON!!! Mun pää hajoaa.

Okei, Erican piti tavata Jason mutta törmääkin Calebiin.

C + E jutskailevatkin läpi yön rannalla kovin henkeviä.

Mutta miksi oi miksi Erica lähettelee yhä tekstareita Jasonille?

Viesti Jasonille ja Ericalle Nick Milleriltä: ”You have to choose. You can’t have both women. You think you can have bunch of wifes??”

JEALOUSY JEALOUSY

Erica ja ja Caleb bondailevat taas. Caleb tajuaa, että E odotti huoneeseensa veljeään. Mutta bondailee silti. Okei nyt he katsovatkin jo samuraielokuvia, ja tämän kai pitäisi olla se kohtaus, kun katsoja alkaa viimeistään olla TEAM ERICA+CALEB. Valitettavasti olen Team Ihan Sama.

Jason on menossa Erican huoneeseen, mutta sitten tuleekin Beverly. Molempia jännittää huomiset häät. Niin Jason, HÄÄT. Sinun häät.

Tämä on melko… en tiedä… jotain puuttuu tästä juonesta. Syytän käsikirjoittajia. On sellaista tasapaksua kamaa. Tiedättekö kun ala-asteella opettaja piirsi liitutaululle sen draaman kaaren… tämä on vain yhtä tasaista tylsää, tekodraamallista suoraa viivaa.

Syystä X Caleb jää Erican sohvalle nukkumaan ihan kuin eivät asuisi samassa hotellissa.

On hääpäivän aamu. Jason JONKA PITÄISI OLLA MENOSSA NAIMISIIN UNOHDITKO JO TÄYDELLISEN MORSIAMESI BEVERLYN – tulee Erican huoneeseen. Löytää sieltä veljensä. Siri, play…

”Sinun pitää olla sellaisen kanssa, joka on varma, että olet ainoa oikea”, Caleb sanoo Ericalle joka on ryntäämässä Jasonin perään.

Ja anteeksi nyt vaan C mutta jos viittaat itseesi, olet tuntenut Erican about kolme päivää. Et voi olla vielä palavasti rakastunut. Plus hän haikailee veljesi perään. TEAM CALERLY.

MITÄ??!!

HYVÄ LUOJA TÄMÄ ON NYT KAIKEN HUIPPU. Koska tiedättekö mitä nyt tapahtuu; Jason ja Erica juttelevat kuin aikuiset ihmiset ja tulevat siihen lopputulokseen että pilasivat suhteensa yhdessä.

”Jos sinä et olisi perunut häitä, minä olisin tehnyt sen”, sanoo Erica ja  mitä hittoa, mikä tämän elokuvan pointti on. Koko alkuleffalta vedettiin matto jalkojen alta. Tunti sitten katsoin sydänsuruissa vellovaa Ericaa ja nyt hän onkin että minäkin olisi perunut häät.

No nyt Jason tajuaa että rakastaa Beverlyä ja Erica tajuaa että Jason ei ole hänen elämänsä rakkaus ja mitä hittoa nyt taas tämä on tyhmää ja minä ja me kaikki tajusimme sen jo miljoona vuotta sitten.

Ai kai tässä sitten muuta kuin arvailemaan, missä vaiheessa valheet valkenevat Beverlylle.

Varmaan Jasonin äiti kertoo. Niin, Jasonin ja Calebin vanhemmat ovat saapuneet häihin myös.

JA KAPPAS VAAN, MILJOONA PISTETTÄ MAISALLE. Jasonin äiti menee möläyttämään Beverlylle, että Erica on Jasonin exä. He ovat nähneet Erican ja Jasonin keskustelemassa rannalla. Beverlyllä on jo hääpuku yllään ja kaikkea.

Raks sanoo Beverlyn sydän kun kuulee että Jason ja Erica olivat kihloissa viime vuonna. Eli saamme tähän loppuun mukavan runaway bride -tilanteen.

Janelle, Beverlyn sisko, haluaa tapella Erican kanssa.

Erica pakenee Barringtonin (tietysti Barringtonin) ajamaan pakettiautoon… josta löytyykin itkevä ja omista häistään pakeneva Beverly. Gulp.

Barrington jättää E:n ja B:n kahdestaan autoon keskelle ei mitään. Ja sitten taas puhutaan kuten aikuiset ihmiset ja onnistutaan selvittämään kaikki ja sitten ollaankin jo ystäviä ja Erica, laulatko meidän häissä ja kaikki ”draama” oli täysin turhaa ja olen edelleen Team Beverly ja melko helposti annoit anteeksi kaiken valehtelun ja kieroilun, B, mutta se on sinun oikeutesi olen silti sinun puolella.

KAIKKI OVATKIN KAVEREITA NYT

Häät. Barrington vihkii Jasonin ja Beverlyn. Tietysti Barrington. Nyt itketään alttarilla ja en kestä tätä sentimentaalista lässytystä

Erica on häissä ja kovin iloinen J:n ja B:n puolesta ja en tajua missä nyt oli ongelma. Erica ei rakastanut Jasonia, Jason ei rakastanut Ericaa.

Ensimmäinen tanssi avioparina. Erica laulaa Alicia Keysin No Onen (kappas, Alicia Keys on yksi leffan tuottajista), mikä on vähän niinkuin big deal koska sen piti olla myös Erican ja Jasonin hääbiisi. Mutta nyt Erica on over it ja laulaa sen yhtäkkisille parhaille ystävilleen Beverlylle ja Jasonille.

Okei vielä yksi rant koska asia jota vihaan rom comeissa: se, kun lopussa KAIKILLE maagisesti löytyy pari. Eli kun pääpari on saanut toisensa, kaikki sivuhenkilötkin on pakko pariuttaa. Nyt pariutetaan tiukkis Claire Erican bändin kosketinsoittajan kanssa. Ja Beverlyn sisko ja Jasonin kaveri Christian. Whyyyy? Keksikää jotain muuta, käsikirjoittajat. Antakaa ihmisten olla yksin.

Niin, Caleb ja Ericakin saivat tietysti toisensa. Joka on mulle ihan sama. Se pieni kemia, jota heidän välillään alussa oli hukattiin siihen turhaakin turhempaan Jason+Erica-vatvomiseen. Koko rakkaustarinasta tuli ihan blaah ja eye roll.

Loppu on typerä. Siinä muistiinpanoni parista viime minuutista. Ja tämä: jossain mentiin pahasti pieleen ja luulen, että käsikirjoituksessa.

The end.

Okei, Resort to Love oli yhtä aikaa liian järkevä ja ei lainkaan järkevä. Ja sen ”draama” oli täysin turhaa ja tarpeetonta koska oikeasti mitään draamaa ei ollut. Ja kun yritettiin tehdä draamaa ei mistään, samalla kaivettiin maata Erican ja Calebin eli leffan pääparin jalkojen alta. Mutta hei, kiva että päästiin Mauritiukselle!

PS. Kun aluksi dissasin Christina Miliania, niin sanottakoon että paransi loppua kohti. Eli on kyllä oikein pätevä rom com -näyttelijä. Mihinköhän päin maailmaa Netflix seuraavaksi voisi hänet lähettää kuvaamaan keskinkertaista rom comia? Kyllähän me nyt tarvitaan trilogian päätös!

PPS. Yksi Netflixin tuoreista keskinkertaisista rom comeista on nimeltään My Summer Prince. Sitä kuvataan näin: Avustaja yrittää korjata PR-kriisissä ryvettyneen bileprinssin imagoa, mutta sitten romantiikka astuu kuvaan mukaan. Voiko olla täydellisempää lähtökohtaa keskinkertaiseen rom comiin??

LUE MYÖS:

SEURAA BLOGIA:

Bloglovin // Instagram

kulttuuri leffat-ja-sarjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *