Suuri tsemppibiisilista – 75 kappaletta, jotka antavat voimaa

Suosikkiasia: Tsemppibiisit

Nimetön suunn.malli-4.jpg

Kyllä vain, parhaista parhainta musiikkia on tietysti tsemppibiisit! Ne kappaleet, joita kuuntelee kun on surullinen tai vihainen, voimaton tai ärsyyntynyt, väsynyt kaikkeen ja kaikkiin. Kun velloo itsesäälissä ja omassa surkeudessaan ja kaipaa piristystä. Kun on paha mieli. Tai kun haluaa vain tanssia ympäriinsä välittämättä mistään turhista jutuista.

Tsemppibiisit eivät tietenkään ole maaginen lääke kaikkiin elämän murheisiin, mutta niillä voi silti olla valtavasti voimaa. Ne voivat kannatella ikävinä hetkinä, piristää ja ilostuttaa ja auttaa jaksamaan. Antaa itsevarmuutta, kun sitä eniten tarvitsee. Kasata särkyneen sydämen vähän ehjemmäksi ja tuoda juuri ne oikeat lohdutuksen sanat kun mieli on maassa.

Mun henkilökohtainen suosikkitsemppibiisi on Jimmy Eat Worldin The Middle. Koska olen muutenkin nostalgisointiin taipuvainen tyyppi, mun muutkin ikisuosikit ovat peräisin omilta teinivuosiltani.

Ikisuosikkien lisäksi omilta tsemppibiisilistoiltani löytyy paljon naismuusikoiden esittämiä voimakappaleita. On Katy Perryä ja Beyoncéa, Christina Aguileraa ja Kelly Clarksonia… tsemppibiiseissä parasta on, ettei niiden täydy olla coolien ja katu-uskottavien artistien cooleja ja katu-uskottavia kappaleita (ja siis varmasti coolit ja katu-uskottavat underground-artistit tekevät loistavia tsemppibiisejä – minä en vain tunne niitä). Tärkeintä on, että ne tuovat lohtua, iloa, itsevarmuutta ja hyvää mieltä. Tai mitä ikinä nyt sattuukaan tsemppibiiseiltä milloinkin tarvitsemaan.

Alla 75 hyväksi havaittua tsemppibiisiä. Äärimmäisen analyyttisen ja tieteellisesti pätevän prosessin jälkeen olen jakanut listani kuuteen alakategoriaan:

  1. Kun ei meinaa jaksaa
  2. Voimanaisten voimabiisejä
  3. Todellakin pääsen yli susta! (eli tsemppibiisejä sydänsuruihin)
  4. Kun vain kaipaa iloisia jammailubiisejä 😀
  5. Itsevarmuusboostin tarpeessa?
  6. Really Don’t Care (eli kun muiden idiotismi ottaa päähän)

Kappaleiden linkit vievät YouTubeen.

Kun ei meinaa jaksaa

Voimanaisten voimabiisejä

Todellakin pääsen yli susta!

Kun vain kaipaa iloisia jammailubiisejä

Itsevarmuusboostin tarpeessa?

Really Don’t Care

PS. Suuri tsemppibiisilista löytyy myös Spotifysta.

SEURAA BLOGIA:

Instagram // Bloglovin

LUE MYÖS:

kulttuuri suosittelen musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *