12 ASUA

Tajusin tuossa vähän aikaa sitten, etten oo muistanut tehdä asu-koostetta piiiitkään aikaan. Päätin siis korjata tämän vääryyden, mutta koska asuja olisi ollut aika paljon, niin valkkasin tähän vaan osan niistä, mutta suurimman osan kuitenkin. Oon suht yllättynyt, että jopa yhdessä kolmasosassa oon ilman minkäänmoista päähinettä, koska luulin, että niitä kuvia olisi ehkä kaksi. Kovin on musta-sini-ruskea painotteisia asuja, mutta taustoilla saa onneksi paljon pelailtua, niin ettei ihan synkistelyksi mene :–)

asut.jpg

Löytyykö lemppareita? Mä en oikein tiedä. Kaikki asut on sellaisia, että ne on joko olleet usemmankin kerran päällä tai sitten sellaisia, että voisin edelleen ihan hyvin kuvitella pukevani ne uudestaan. MUTTA ehkä ihan päällimmäiset suosikit on kuitenkin 1 ja 11, eli ne kaikista simppeleimmät 😀 Ja toki myös 6, mutta sitä ei voi oikein näihin muihin verratakaan.

Kivaa viikonloppua!

Mä lähden tänään Tampereelle moikkailemaan kavereita, kuvailemaan, tekemään vähän töitä ja muuttohommia. Paljon kaikkea siis tiedossa! 

 

Seuraa Bloglovinissa ja Facebookissa

muoti paivan-tyyli
Kommentit (8)
  1. Mie oon nyt vähä ernu ja sanon että mun lempparit on 5 ja 9!!! 😉

    1. Hahaaa, ihana ernu!! Hyvä, ettei kaikki oo yksimielisiä! 😉 Onnistuneesti on valkattu kamppeet siis useempanakin päivänä :—D

  2. Tuo ensimmäinen asu on oma suosikkini, kivan simppeli ja rento!

    1. Se on kyllä! Samaa mieltä :–) monesti ne kaikista simppeleimmät onkin niitä parhaimpia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *