ANTWERPEN

Piipahdin vähän aikaa sitten syyslomani puitteissa Belgian puolella. Tehtiin päiväreissu Antwerpenin kaupunkiin. En hirveästi tiennyt kaupungista etukäteen ja olin myös ollut sen verran kiireinen, etten ehtinyt edes ottaa selvää kivoista kaupoista, ravintoloista tai vastaavista, mitä siis yleensä teen vähän liiankin intohimoisesti jonnekin reissuun lähtiessä. Tällä kertaa tein kuitenkin poikkeuksen ja annoin matkakumppanini ottaa ohjat. 😀

Kaupunki oli kaunis ja sympaattinen, ei missään tapauksessa mikään metropoli, muttei myöskään mikään kuollut kylä. Rakennukset oli vanhoja ja kauniita, oli paljon kivoja pikkuputiikkeja ja myös high-end liikkeitä. Poikettiin Fashion museoon katsomaan kenkänäyttelyä ja törmättiin myös Tomorrowland pop-up storeen/museoon, mikä oli aika hauskaa, sillä olen kyseisillä festareilla remunnut villeinä teinivuosinani. Mulla jäi kaupungista oikein lämmin fiilis. Viikonloppuna mennään äipän kanssa Brysseliin ja Bruggeen, joten Belgia tulee nyt ainakin aika tutuksi!

PA200004.JPG

Ravintolavinkki nro 1. Barnini-kahvila, josta sai aivan super hyvää chilikahvia! En tiennyt, että kahvi voi olla noin hyvää. Belgiassa osataan nää sumppihommat.

PA200014.JPG

PA200021.JPG

PA200022.JPG

PA200047.JPG

JutkaRiska.jpg

Vintageliike-vinkkinä Jutka & Riska. Brändillä on myös kaksi liikettä Hollannissa, jotka keskittyy kai vähän enemmän merkin omaan tuotantoon. 

PA200066.JPG

PA200088.JPG

PA200089.JPG

PA200095.JPG

PA200099.JPG

PA200103.JPG

PA200119.JPG

Ravintolavinkki nro 2. Coffeelabs, josta sai hyvää kotitekoista jääteetä sekä aivan ihanaa lounasta.

Näiden vinkkien lisäksi pitää mainita myös sympaattinen ChickPea, josta haettiin päivälliseksi todella hyvät falafelit. 

PA200213.JPG

Translation: During my autumn break from school, I went to explore Antwerp in Belgium. The city was symphatetic, old and beautiful, full of little shops and high-end boutiques. And they also make damn good coffee! (Obviously) I liked the place and I can’t wait to explore more of Belgium the upcoming weekend, when I’m heading to Brussels and Bruges. 

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (2)
  1. Sulla on niin ihana blogi ja otat tosi upeita kuvia! 🙂

    1. Iso kiitos Ina! Tosi kiva kuulla :–) Kävin kurkkaamassa sun blogiisi – hauskaa, että säkin majailet täällä Damissa! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *