BERLIN n°1

Vihdoin vähän Berliini-kuulumisia. Olen asunut täällä nyt kolmisen viikkoa, jonka aikana mä olen mm. aloittanut uudessa työssä Zalandolla, yrittänyt parhaani mukaan tutustua uusiin ihmisiin, käynyt paljon kivoissa ravintoloissa/kahviloissa (kuten ensimmäisen kuvan Type Hypessä ja neljännen kuvan Cabslamissa), tutustunut Berliinin historiaan vierailemalla vanhassa stasi-vankilassa ja pörräillyt ympäri kaupunkia noin muutenkin vapaa-aikanani. Onneksi Berliini oli minulle entuudestaan jo jokseenkin tuttu, niin en ole ollut ihan niin lost mitä olisin ehkä muuten ollut. Odotan jo, että päivät alkaisi pidentyä, jotta töiden jälkeen riittäisi vielä valoa kuvaamiseen, sillä kuvattavaa täällä kyllä riittää.

Berliini on todella mielenkiintoinen kaupunki. Olisin voinut valita monta muutakin adjektiivia, mutta mielestäni mielenkiintoinen kuvaa tätä parhaiten. Tykkäsin todella paljon Amsterdamista, mutta tykkään kyllä myös Berliinistä, enkä osaa verrata niitä keskenänsä. Erittäin hyviä valintoja molemmat.

P1160374.JPG

P1310425.JPG

P1290386.JPG

P1310413.JPG

P1310441.JPG

P1310427.JPG

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (8)
 1. !!!!! 😀 Tää ei voi olla todellista, pystyn kommentoimaan 😀 Kiva kuulla susta ja toivottavasti pian ois valosaa niin, että pystyisit kuvailemaan enemmänkin! <3

  1. Wohooo! Haha! Suunnitelmissa olis ottaa heti pikimmiten joku kuvauspäivä, kunhan on vapaata :—)

 2. Anumaaria78
  6.2.2016, 21:10

  Ylimakeita kuvia! Berliini on mun lempparikaupunki. 🙂

  p.s. Stasi-vankilaa taidat tarkoittaa 😉 

   

  1. Kiitos! 🙂 Berliinistä on kyllä todella helppo tykätä ja hankala onkin kuvitella, ettei joku tästä pitäisi. 

   Hahah, hups! Pieni typo… 😀 Korjattu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *