CLOUDY BLUE

Kuvattiin viime viikonloppuna Millan kanssa neitokaisen uudella 25mm objektiivilla, jota mä en ole vielä itse raaskinut ostaa. Tosin tän ensipuraisun jälkeen tekisi mieli laittaa se vaikka heti tältä istumalta tilaukseen, oli nimittäin sen verran kivaa sillä kuvailla. Mun oma 45mm objektiivi on ollut todella hyvä, enkä ole päivääkään sen ostoa katunut, mutta niinhän sitä sanotaan, että nälkä kasvaa syödessä! Ja varsinkin kun kuvaa aika usein, niin kaipaa jossain kohtaa vähän jotain uutta. 

Tykkäsin tosi paljon näistä kuvista ja tästä rosoisesta taustasta, joka löydettiin jostakin random parkkipaikalta. Mitäs te tykkäätte?

P7241223.JPG

P7241350.JPG

P7241224.JPG

addu kopio.jpg

P7241353.JPGP7241341.JPG

P7241262.JPG

P7241304.JPG

Hattu – H&M / Liivi – GinaTricot/ Haalari – Monki / Reppu – Adidas/ Sandaalit – Nelly.com

Kuvat: Milla / Lack Of Colour

Tuntuu niin oudolta, että mä lähden Suomesta jo parin viikon päästä !! Aika on mennyt ihan järkyttävän nopeasti, mutta on kyllä ollutkin ihana kesä, vaikka säiden puolesta ei lykästänytkään. Työharjoittelu on ollut ehdottomasti viis kautta viis, on ollut, ja tulee vielä olemaankin festarimeininkejä, illanistujaisia, mökkeilyä, on tullut nähtyä uusia paikkoja ja treffattua paljon kavereita. Kuulostaa siis aika hyvältä ainakin mun korvaan.

Nyt täytyisi vielä hoitaa pakkailut ja parit muut järjestelyt kuntoon, ja sitten voin heittää hyvästit Suomelle vähäksi aikaa. Tosin, tulen näillä näkymin jo lokakuussa viikon mittaiselle visiitille, joten tuntuu vähän siltä, kuin olisi menossa vain vähän pidemmälle lomamatkalle.

Ennen lähtöä pitää myös yrittää kuvailla mahdollisimman paljon asukuvia varastoon, jotta saadaan tänne blogin puolelle jotain muutakin kuin maisema-fiilistelyjä Damista. 😀 Tosin uskon, että niitä fiilistelyjä tulee siitäkin huolimatta näkymään PAL-JON. Tosi moni on käynyt lähiaikoina Amsterdamissa ja oon ihan riemuidioottina fiilistellyt kaikkien lomakuvia ja kuunnellut hypetystä kyseisen kaupungin antimista. :—D Olen vähän innoissani….

 

Seuraa Bloglovinissa ja Facebookissa

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. hanna kovanen
    30.7.2015, 08:55

    Tausta on kyllä ehdottoman cool! Ja muutenkin tällä objektiivillä näyttää tulevan nättiä jälkeä 🙂 Vitsin vitsit, nauti Damista. Siitä tulee varmasti huippua. Ja kyllä sun harjoittelukin on siltä vaikuttanut 😉

    1. Sanos muuta! 🙂 Mä uskon kans, että siitä tulee ihan huippua! Ja nautin varmasti! :—-)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *