GREY DRESS

Kummasti tuntui Tampereen taannoinen -17 astetta lämpimältä paria päivää edeltäneeseen -29:n verrattuna! Hassua miten kroppa reagoi lämpötiloihin, kun vain viikkoa aiemmin -15 oli ihan ylitsepääsemättömän kylmä ja nyt kahta astetta kylmemmässä säässä tuntui yhtäkkiä ihan helpolta keikkua. Nyt onkin säät sitten ihan jotain muuta, kun olen siirtynyt tänne vähän etelämmäs Eurooppaan! Tällä hetkellä pärjää jo ohuella syystakilla, enkä usko, että kunnon talveen on enää paluuta. 

Berliini on mieletön kaupunki, ja täällä eläminen on kieltämättä aika kivaa. Saksan kieli olisi kyllä aika korvaamaton taito, jota ilman kokee toisinaan pientä turhautumista, mutta aika hyvin oon ilmankin pärjännyt. Käytännön asiat alkaa olla pikkuhiljaa plakkarissa, eikä kaupunki tunnu enää niin oudolta – alan siis hitaasti, mutta (toivottavasti) varmasti asettumaan tänne. Berliini on täynnä mitä mielettömämpiä ravintoloita, kahviloita ja baareja, joten tehtävää ja nähtävää löytyy yllinkyllin. Luulen, että suurin ongelmani tuleekin olemaan ajanpuute, sillä työpäivät täällä on todella pitkiä. Yritän mahdollisimman pian lisäillä vähän kuvamateriaalia täältä, kunhan vaan saan aikaiseksi. Toistaiseksi on vielä aika hektistä (kuten postaustahdista voi päätellä), mutta homma tasoittuu varmasti ennen pitkää. 

P1090194.JPG

P1090233.JPG

P1090182.JPG

P1090224.JPG

P1090181.JPG

P1090236.JPG

P1090246.JPG

P1090221.JPG

Pipo – Stockmann / Aurinkolasit – RayBan / Poolo – H&M / Mekko – Zara / Laukku – Monki / Takki – F21 / Saappaat – F21

Kuvat: Milla / Lack Of Colour

 

Ps. Päivittäisiä Berliini-”kuulumisia” voi halutessaan seurailla snapchatin puolelta, josta mut löytää nimellä susannaplane. :—)

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Camilla Czakan
    3.2.2016, 16:31

    Hyvännäköinen kokonaisuus! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *