IJ-HALLEN FLEAMARKET

Amsterdam Noordissa, NDSM Werfin alueella sijaitseva IJ-Hallen tarjoilee noin kerran kuussa vierailijoilleen Euroopan suurimmat kirppis-apajat. Kyseinen kirppis-tapahtuma koostuu kahdesta jäätävän kokoisesta hallista sekä niiden väliin jäävästä ulkotilasta, eli pengottavaa löytyy! Meillä meni siskoni kanssa reilu kolme tuntia ihan silmänräpäyksessä. Ostettavaa olisi löytynyt vaikka kuinka, eikä mekään ihan tyhjin käsin poistuttu. Sydän itki verta, kun sisustustavaroiden tarjonta oli niin huikea, mutta en mitenkään voinut ostaa kaikkea mitä olisin halunnut, koska tulisi maksamaan niin paljon roudata ne takaisin Suomeen joulukuussa. Ostin mä kuitenkin pari juttua, joiden uskon mahtuvan mun laukkuun. Nyt ne koristaa mun Amsterdamin kotia. Muutamien sisustusjuttujen lisäksi ostin myös siniset mokkanilkkurit ja vekkihameen.

IJ-Halleniin maksaa 5 euroa sisään, mutta hintataso muuten on mielestäni melko edullinen. Tänne on siis ehdottomasti mentävä heti ensi kerralla uudestaan!

P8180574.JPG

P9121119.JPG

P9121124.JPG

P9121133.JPG

P9121125.JPG

P9121129.JPG

P9121135.JPG

Kommentit (2)
  1. Mie en MALTA oottaaa että päässään tonne!!! Sormet syyhyää nyt jo 😀 Vaadin ehdottomasti shoppailujen esittely-postausta!

    1. Hahaaa!! Toivottavasti sulla on sit iso matkalaukku mukana 😉 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *