I’M BACK

Hei, täällä ollaan! Tuntuu, että oon viimeaikoina aloittanut jokaisen uuden postauksen tähän tyyliin, hiukan anteeksi pyydellen. Mutta, kuten oon aiemminkin vakuutellut, en ole tosiaan lähdössä täältä ainakaan toistaiseksi minnekään, viime kuukaudet on vaan olleet super kiireisiä, ja blogi on jotenkin luonnollisesti ollut se juttu, mikä on jäänyt, kun jostakin on pitänyt luopua. Nyt oon kuitenkin taas täällä ja materiaalia on valmiina jo useampaankin postaukseen, jee!

Toivottavasti tekin olette siellä vielä. :—–)

Oon joskus täällä puhunutkin siitä, kuinka mun tavoitteena on ollut oman vaatekaapin asteittainen uudistaminen parempaan suuntaan. Parempaan materiaalien ja mallien, sekä myös värien puolesta. Päätin tosiaan alkaa hankkimaan kaappiini niitä klassisia, helposti yhdisteltäviä vaatekappaleita, joiden materiaali kestää käyttöä. Toki trendi-kamaakin tulee ostettua näiden klassikkojen lisäksi, mutta niitä nykyisin harkiten. 

Nyt oonkin päässyt jo aika pitkälle tässä projektissani, mutta paljon on vielä tehtävää. Siihen menee kuitenkin vielä aikaa, sillä usein ne laadukkaat vaatekappaleet myös kustantaa vähän enemmän. Kuvissa esiintyvät COSin villaiset housut sekä Vagabondin mokkanilkkurit ovat hyviä esimerkkejä näistä investoinneista, joita olen tämän vaatekaapin uudistuksen myötä tehnyt, eikä ole muuten hetkeäkään kaduttanut! 

PC101101.JPG

PC101200.JPG

PC101162.JPG

PC101209.JPG

PC101072.JPG

Hattu – Brixton
Takki – Forever21
Paita – GinaTricot
Housut – COS
Kengät – Vagabond

Kuvat: Milla / Lack of Colour

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (2)
  1. ihan törkeen ihana asu, AGAIN! <3

    1. Ihana 😀 Kiitos! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *