LLOYD HOTEL

”The Lloyd Hotel & Cultural Embassy in Amsterdam is the first one-to-five star design hotel in the world. Located in a transformed historic building the Lloyd Hotel is an icon of Dutch design. More than 50 designers and artists participate in the hotel.” Näin Lloyd Hotel kuvailee itseään nettisivuillaan. Kuullessani tästä paikasta ja varsinkin nähdessäni siitä kuvia, tiesin heti, että tänne on päästävä. Se mikä Lloyd Hotellissa oli mun mielestä kaikista mielenkiintoisinta oli se, että sen jokainen huone on täysin uniikki.

Olisi tuntunut vähän hölmöltä mennä yksikseen hotelliin, joka sijaitsee samassa kaupungissa, jossa tällä hetkellä asun, mutta onneksi näin tilaisuuden pienelle visiitille, kun poikaystäväni tuli Amsterdam-vierailulle ja halusimme vähän jotain spesiaalimpaa ajanvietettä ja vaihtelua ahtaasti yhden hengen sängyssä nukkumiselle.

PA142393.JPG

PA142407.JPG

PA142426.JPG

PA142479.JPG

Hotellin hintataso on hyvin vaihteleva. Huoneita on tosiaan aina yhden tähden luokituksesta viiden tähden luokitukseen – tosin myös ne yhden tähden huoneet näyttivät kuvien perusteella todella kivoille, eli mistään kämäisestä yöpymisestä ei ole kyse. Viikonloppuisin hintataso on aina yhdenkin tähden huoneelle melko suolainen, mutta viikolla voi saada majoituksen aika huokeaan hintaan. 

Hotellilla oli todellakin puitteet kohdallaan, ja meidän huone oli niin upea! Ja nuo sängyt – en oo koskaan kokenut mitään pehmeämpää. Upeiden hotellihuoneiden lisäksi Lloyd Hotellissa on paljon ”hengailupaikkoja”, eli siis erilaisia tiloja, jossa voi rentoutua, lukea lehtiä ja kirjoja tai tehdä esimerkiksi töitä. Myös käytävillä poukkoilu oli tässä hotellissa oma kokemuksensa, koska sieltä löysi vaikka mitä ihmeteltävää.

PA142427.JPG

PA142462.JPG

PA142486.JPG

lloyd.jpg

PA142495.JPG

PA142452.JPG

Lloyd Hotellin aamiainen ei kuulunut meidän huoneen hintaan, ja siitä saikin maksaa aika paljon, mutta oli se kyllä kattavakin. Aamu alkoi croissantilla, cappuccinolla ja kuoharilla – mikäs sen parempaa!

PA152529.JPG

PA142473.JPG

Alkoiko ketään muuta kiinnostaa? 😀 Musta tuntuu, että mun täytyy vielä joskus palata tänne!

 

Translation: ”The Lloyd Hotel & Cultural Embassy in Amsterdam is the first one-to-five star design hotel in the world. Located in a transformed historic building the Lloyd Hotel is an icon of Dutch design. More than 50 designers and artists participate in the hotel.” This is how Lloyd Hotel descripes itself in their website.

I had been wishing I could go and visit the hotel, but the idea of going to a hotel alone (without any ”real” reason) to a city where you already live, felt a bit stupid, so I was very glad when I saw the opportunity for a visit when my boyfriend came to visit me in Amsterdam. We took a two star room, which was super nice! And the bed – I’ve never slept in anything that soft. And in this hotel, even the wandering around the corridors was an experience, because there were so many things to explore. 

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

suhteet oma-elama suosittelen
Kommentit (1)
  1. Oi, mä haluun tuon veriroiskematon. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *