MITEN MENEE?

Viimeisiä lomapäiviä viedään! Tosin ei tässä ihan liikaa ole ehtinyt lomailla, sillä olen yrittänyt pakertaa oppariani mahdollisimman paljon ennen töiden alkamista. Työt alkaa tosiaan ensi viikolla, mutta ylihuomenna lähden jo Helsinkiin kouluttautumaan. Jännää!! Sain tosiaan kokopäiväisen työn, joten opparin teolle ei tule ihan kauheasti jäämään ensi viikon jälkeen aikaa. Tulee olemaan aika hektinen loppu vuosi, kun tarkoituksena olisi kuitenkin joulukuussa valmistua. Mutta eipä haittaa, odotan niin innolla töiden alkamista ja uuteen tiimiin tutustumista. Siinä sivussahan se opparikin menee, sillä mielenkiintoista on päästä myös analysoimaan mun tutkimuksen tuloksia.

Olen nyt asunut aika tarkalleen kuukauden Oulussa, ja oon kyllä viihtynt. Tosin, vielä en ole täysin kotiutunut, mikä jotuu varmaan siitä, ettei ole ollut töitä enkä ole tutustunut uusiin ihmisiin. Ne on sellaisia aika tärkeitä asioita, että saa kunnolla tarttumapintaa uuteen kaupunkiin. Ei sillä, etteikö mun tämänhetkiset kaverit täällä Oulussa riittäisi, mutta ehkä ymmärrätte mitä tarkoitan. 😀

Ollaan saatu kämppikseni kanssa meidän asunto aika kivan näköiseksi ja molemmat viihdytään tässä kämpässä tosi hyvin. Muutamat taulut, kasvit ja yksityiskohdat vielä puuttuu, mutta muuten alkaisi olla aika valmista. Haluttiin pitää yhteisten tilojen meininki suht rauhallisena värien puolesta, mutta muutama väripilkku piti lisätä, jottei ihan liian tylsäksi kävisi. 

P9270476.JPG

PA030488.JPG

kämppä.jpg

PA030489.JPG

Oman sänkyni päätin laittaa lattiatasoon ilman jalkoja, sillä halusin tällä tapaa nostaa huonekorkeutta ja jotenkin näin huone tuntuu paljon kotoisammalta. Vielä haluaisin Urban Outfittersin seinävaatteen koristamaan jompaa kumpaa seinää, koska tällä hetkellä ne on vielä vähän liian paljaat.

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (3)
 1. Mikaelaxandra
  3.10.2016, 18:33

  Onnee uudesta työstä! Minkälaista duunii oot löytäny? 🙂 Kiinnostaa ku et säki opiskellu jotain liiketaloutta ja olit siel Zalandollaki harjottelussa?

  1. Kiitos Mikaela! :—) Suomeen avataan 20.10. yhdeksän Volt-myymälää, eli siis super hienoa miestenvaateliikettä. Pääsin myymäläpäällikön kakkoseksi tänne Oulun myymälään, eli sellasia hommia nyt tiedossa 🙂 Siisti päästä osaks uutta brändilanseerausta!

   1. Mikaelaxandra
    5.10.2016, 21:44

    Hei siistii! Mun kaveri pääs kans tänne Helsinkiin sinne duuniin 🙂 Ja tiiänki mikä se on ku Ruotsissa ne oli tosi suosittui ja kuuluuhan seki Varneriin 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *