MUN HELSINKI

Sain viime viikolla Millan visiitille Helsinkiin ja vietettiinkin oikein kunnon aktiviteetti-viikonloppua. Juhlittiin Lonnan saarella, kierrettiin kirppareita ja vintage kauppoja (ja tehtiin upeita löytöjä!!), syötiin hyvää ruokaa, mussutettiin aamiaista Teurastamolla, nautittiin parit rentouttavat Ääniwallissa ja palvottiin aurinkoa Kaivarissa. Oli ihan huippua, että saatiin tää järkättyä, aika rajalliset vaihtoehdot oli nimittäin näille yhteisille vapaapäiville. Mä oon asunut aiemminkin Helsingissä, ennen Tampere-aikoja, mutta tajusin, etten tehnyt silloin oikeasti juuri mitään muuta kuin ravasin töiden ja kodin väliä ja juhlin viikonloppuisin vakkaribaarissa. Nyt kun tulin tänne vain kesäksi, oli mulla sellainen fiilis, että nyt pitää tehdä ja nähdä niin paljon kuin vaan suinkaan ehtii, ja sillä mentaliteetilla tää kesä on tosiaan mennytkin. Pakko sanoa, että mun fiilis Helsingistä on ihan eri ja vaikka oon aina tästä kaupungista paljon tykännytkin, niin nyt tykkään vieläkin enemmän. Helsingillä on (varsinkin kesäisin) kyllä niin paljon annettavaa.

P8071966.JPG

P8092192.JPG

P8092185.JPG

P8081974.JPG

P8081971.JPG

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (2)
  1. Vitsi mäkin haluun sinne!! En kestä, että ootte taas tehny jotain superhyviä kirppislöytöjä….. 😀

    1. No siis KERRANKIN mä löysin jotain !! Tuntuu, etten koskaan löydä mitään, toisin kun Milla, joka bongailee ihan ihmeenkaupalla aina kaikkee ihanaa 😀

      Harmi, ettei ehditty enää Helsinki-hengaamaan sun kanssa, mutta ehkä sä tuut sit Amsterdamiin 😉 Siellä ne kirppisapajat vasta onkin!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *