OKTOBERFEST 2015

25.9. mä laitan itseni valmiiksi ja hyppään bussiin, jonka määränpää on Münchenin Oktoberfestit. Jostain syystä kuvittelen, että olemme perillä puolen yön aikoihin, josta mentäisi viimeisiksi yön tunneiksi fiilistelemään menoa. Bussissa mulle kuitenkin selviää, että matkaa tehdään 10 tuntia ja näin ollen perillä ollaan klo 6 aamulla, jonka jälkeen mennään suoraan alueelle jonottamaan, jotta päästään hyville paikoille, kun teltat aukeaa aamu yhdeksältä. Tässä kohtaa mä hetken mietin onko musta tähän ollenkaan, kuulostaa aivan kreisiltä. 

IMG_0122.JPG

Reissusta kunnialla selvitty, ja pakko myöntää, että yksi hauskimmista ja päättömimmistä viikonlopuista mitä oon koskaan elämäni aikana kokenut. Huh! Nyt maataankin sitten sairaana sängyn pohjalla, mutta se oli kyllä odotettavissakin. Oktoberfest oli jotain ihan uutta ja erilaista – tapahtuma tosiaan alkoi sekä lauantaina että sunnuntaina aamu yhdeksältä, mutta jonottamassa piti olla jo paljon aikaisemmin. Sisään päästyä yhdeksältä, tuotiin pöytään ensimmäiset litran oluet. Meno oli aika hilpeää jo klo 11 aikaan ja ilta päättyi noin seitsemältä. Ensimmäinen yö vietettiin leirintäalueella teltoissa (suht jännittävä kokemus näin syyskuun lopussa) ja toinen yö bussissa. Ihan hullunkuriset aikataulut ja ihan hullu meno, mutta voi pojat me nautittiin! Oktoberfest-alue oli hurjan iso ja olut ”telttojen” (oikeasti ne oli jäätäviä halleja, joissa kaikissa oli oma teemansa) lisäksi siellä oli paljon erilaisia ruokakojuja ja huvipuistolaitteita. Mekin käytiin testaamassa vuoristorata ja törmäilyautot.

IMG_0216.JPG

IMG_0333.JPG

IMG_0380.JPG

IMG_0226.JPG

OKTOBERfest3.jpg

Valitettavasti aikataulullisista syistä mulla ei ollut oikein aikaa kuvata mun Dirndl-mekkoa sillä tavalla kuin olisin halunnut, mutta vasemmasta kuvasta näkee vähän miltä siellä näytettiin. Oli ihanaa, kun lähes kaikilla oli mekot tai lederhosenit päällä, iästä riippumatta. Monilla turisteilla oli halloween versiot näistä perinneasuista, mutta me päätettiin onneksi vähän panostaa ja ostaa laadukkaammat. Ekana päivänä me väkerrettiin letitkin päähän. 

IMG_0284.JPG

IMG_0297.JPG

”The vomit hill”. Kello taisi olla kuvanottohetkellä noin 17. Jengillä oli vähän rankkaa 😀

IMG_0301.JPG

IMG_0322.JPG

IMG_0314.JPG

IMG_0360.JPG

IMG_0385.JPG

IMG_0393.JPG

Oli mieletön kokemus, joten en voi muuta kuin suositella, jos koskaan mahdollisuus Oktoberfest-reissulle tulee!

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (2)
  1. Mä en kestä kattoo näit kuvii, mun vanhemmat asuu ihan tossa alueen vieressä ja nyt oli jo toka vuos peräkkäin ku en päässy Oktareille! 😀 Aah! Ihana dirndl sulla 🙂

    1. Niiinkööö! No ens vuonna sitten! 😉
      Kiitos :—)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *