ONNI ON OMA KOLO

Ajattelin esitellä vähän meidän kotia, johon muutettiin maalis-huhtikuun vaihteessa. Oon super onnellinen, että meillä on nyt yhteinen koti ja, että se on juuri tää asunto, sillä tää on just sellainen miltä meidän kodin pitäisikin näyttää. Väriä, itse tehtyä taidetta, asioita, jotka ei välttämättä just sovi toistensa kanssa yhteen, mutta toisaalta taas juuri sen takia sopii. 

Meidän asunto on hauska siitä, että se on yhtä tilaa, vaikka mukamas kaksio onkin. Makkariin on kaksi ”sisäänkäyntiä”, joista toisen voi sulkea liukuovella, mutta me pidetään sitä auki. Musta se on jotenkin kiehtovaa, että ei ole erillisiä huoneita, varsinkin kun tää asunto on niin korkea. Tässä on jotenkin sellaista loftimaista fiilistä, vielä kun keskellä kämppää seisoo iso pylväs. :—-D Se oli itseasiassa yksi asia, johon tässä kämpässä alkuun ihastuin. Eihän sillä pylväällä mitään tee, mutta siinä oli persoonaa, se oli jotain erilaista. Sellaisesta mä tykkään. Myös valtava ikkuna leveine ikkunalautoineen oli asia, jonka takia juuri tähän asuntoon halusin muuttaa.

P5130232.JPG

P5130251.JPG

P5130238.JPG

P5130272.JPG

P5130246.JPG

P5130224.JPG

IMG_0220.JPG

Jos meidän makkarin seinä olisi tiiltä ja lattiat lankkua, olisi tää kämppä täydellinen. En ymmärrä miksi tässä asunnossa on muovimatto, mutta onneksi sen saa aika hyvin mattojen alle piiloon. :—-) 

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (2)
  1. neliapila00
    30.5.2017, 20:20

    Me aikoinaan asuttiin vanhassa (tuon tyylisessä) asunnossa, jossa oli juurikin muovimattolattiasysteemi. Revittiin ne irti ja alta paljastui ihana vanha puulattia.

    1. Joo mä oon kans miettinyt, että mitähän tuolta alta löytyisi! 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *