PAMPER YOURSELVES

P3080445.JPG

Naiset, ja kaikki muutkin, hemmotelkaa itseänne! Olkaa lämpimässä suihkussa viisi minuuttia normaalia pidempään, ostakaa se vähän parempi makulatte, ottakaa lasillinen viiniä ihan muuten vaan, hankkikaa punaiset mokkanilkkurit, joita ette oikeasti tarvitse. Ja niin edelleen. Nauttikaa elämästä!

Materia on aina tehnyt mut onnelliseksi, ja kuvissa näkyykin muutama tällä hetkellä kovasti onnea aiheuttava asia. Toki onnea, vielä sitä aidompaa ja isompaa sellaista, antaa kaikki läheiset ja etenkin tuo avomies to be, jonka kanssa elämä on vaan parempaa. Onnea on jaettu (huono) huumorintaju, täysin omana itsenään toisen kanssa olemisen helppous, jaettu rakkaus ruokaa kohtaan (tämä on tärkeää, sekä pari- että ystävyyssuhteissa) sekä taito olla impulsiivinen ja kokeilla uusia asioita. 

Onnea on myös vuosia kelkassa pysyneet ystävät, jotka onnistuu aina sanomaan ne oikeat asiat, kun sitä viisaamman neuvoa tarvitsee. Ystävät, jotka ei käännä selkäänsä, vaikka aika olisi kortilla, ettekä välttämättä asuisi edes samalla mantereella. 
Muistakaa arvostaa läheisiänne, ystävät! <3

P3080465.JPG

Kengät / &Other Stories
Käsivoide / &Other Stories
Kuorintavoide / &Other Stories
Pussukka / Marimekko

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (2)
  1. Ah, joo ♡♡♡♡

    Allekirjoitan!! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *