PARI SANAA VOLTISTA

Aika harvoin sitä on niin fiiliksissä omasta työstään, että haluaa jauhaa siitä ihan täällä blogissakin asti, mutta nyt tuli sellainen olo, että haluan kertoa vähän täälläkin mun työkuvioista. Tää ei siis ole mikään maksettu mainos, vaan puhtaasti omaa fiilistelyä!

Aloitin tosiaan kuun alussa työt Oulun Voltilla myymäläpäällikön kakkosena, eli teen meidän myymälässä täyttä viikkoa. Sen lisäksi mä sain hiljattain vastuulleni myös meidän myymälän instagram-tilin, josta oon super innoissani, koska visuaalisuus ja some-markkinointi on lähellä omaa sydäntä. Avattiin meidän myymälä vajaa kaksi viikkoa sitten, ja samana päivänä Suomeen aukesi myös kahdeksan muuta Volt-myymälää. Kyseessä oli siis aika massiivinen lanseeraus, sillä Suomessahan tätä konseptia ei aiemmin ollut. Volt rantautui Suomeen Norjasta, ja on ennen sitä levittäytynyt laajalti myös Ruotsiin. Me tarjotaan miehille (ja siis ainoastaan miehille) farkkuja, pukuja ja tämän hetken kuumimpia trendejä, kuten tällä hetkellä sporttista street wearia. Myydään sen lisäksi myös kenkiä ja asusteita, eli periaatteessa kaikkea päästä varpaisiin. 

Vaikka itse nainen olenkin, oon jotenkin todella fiiliksissä miesten muodista. Mun mielestä Suomesta onkin tähän asti puuttunut oikeasti trendikäs miestenvaateliike, josta saa laadukkaita merkkivaatteita, mutta myös edullisempaa kamaa, jota ei ole ihan jokaisella vastaantulijalla päällä. Ja vaikka Volt-myymälöiden tuotteet onkin miehille, voi naisetkin tulla fiilistelemään esimerkiksi meidän myymälöiden ilmettä, koska rehellisesti sanottuna meidän liikkeet on aivan älyttömän siistejä. Ruskeaa ja mustaa puuta, kultaisia yksityiskohtia, kristallikruunuja, vanhoja kirjoja ja kauniita esillepanoja. Ja mä olen ainakin huoletta haalinut vaatekaappiini meiltä yläosia, sillä pienimmät koot sopii mun mielestä aivan passelisti myös naisille. :—-D

PA190614.JPG

PA190623.JPG

PA170594.JPG

PA190617.JPG

PA290690.JPG

PA190628.JPG

PA170588.JPG

PA270664.JPG

PA290679.JPG

PA290686.JPG

 

Ps. Pahoittelen (taas vaihteeksi) mun postaustahtia, oon ollut surkea bloggaaja (ja somettaja noin muutenkin) viime aikoina, mutta oon keskittynyt täysillä työhommiin. En ole kuitenkaan lähdössä täältä minnekään, joten hang in there! Lupaan tehdä korjausliikkeen pian. :—)

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (2)
  1. Äääää teän liike näyttää niin hyvälle!!!! Toi somen teko on NIIN sun juttu <3 Oon niin onnellinen sun puolesta boss lady 🙂

    1. Hahhaaa boss lady! 😀 Kiitos ihana <3 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *