SHEARLING COAT IN ACTION

Olenkin puhunut täällä jo useampaan otteeseen Amsterdamin vintageliikkeistä, mutta suon niille, tai oikeastaan yhdelle niistä, vielä yhden hypetys postauksen. Ehdottomasti parhaimmat apajat täältä löytyy takeille. Ainakin näin syksy-talvi akselilla. Ja varsinkin jos on tällainen takki-ihminen, niinkuin minä. Olen täällä oloni (4kk) aikana löytänyt suosikkiliikkeestäni Episodesta jo kolme takkia, ja niiden lisäksi vielä yhden Pariisin samaisen ketjun liikkeestä. Ja mikä parasta – ne on just sellaisia mitä jokainen vaatekauppa tällä hetkellä myy, mutta silti erilaisia. Aika harva siis käppäilee vastaan tismalleen samanlainen rotsi yllään. Ja myös hintaa on rutkasti vähemmän, vaikka laatu saattaa itseasiassa olla paljon kaupan vastaavaa parempi.

Olenko nyt tehnyt harvinaisen selväksi oman kantani vintageliikkeistä? 😀 Hitto, niitä tulee kyllä Suomeen palatessa ikävä…

Yksi hamstraamistani takeista on tämän postauksen kuvissa esiintyvä ruskea shearling-takki, joka oli ihan mieletön löytö!! Olen aika harteeton tapaus ja melkoisen pienikokoinen noin muutenkin, joten tällaisen massiivisen takin löytäminen oikeassa koossa oli ainakin omassa mielessäni aikamoinen haaste. Vintagetakeissa kun on yleensä se ”huono” puoli, että ne on usein miesten, mikä tarkoittaa, että tämänkokoisena naishenkilönä niihin hukkuu. No, aika monen takin kohdalla näin olisi voinut käydäkin, mutta onnistuin silti melko lyhyen etsinnän jälkeen löytämään juuri mun mieltymyksiin sopivan yksilön, joka on myös pinnalta nahkaa ja täysin uudenveroisessa kunnossa, 55 euron hintalapulla varustettuna. Jatkoon!

tlb-7.jpg

tlb-13.jpg

tlb-8.jpg

tlb-11.jpg

tlb-14.jpg

tlb-12.jpg

tlb-15.jpg

Hattu – Brixton / Takki – 2nd hand (Episode) / Kaulakoru – H&M / Mekko – Monki / Laukku – Monki / Saappaat – Forever21

Kuvat: Anni / Annieveliina

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Uu hieno takki ja ihan ajan hermoilla! 😉 Episode on hyvä second hand-ketju! Mistä niiden liikkeestä oot tuon löytäny?

    1. Kiitos! :–) Takki on Amsterdamin 9streetsin liikkeestä 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *