SUNSET

Voi miten onnelliseksi voi aurinko tehdä. Auringonlasku, auringonpaiste, auringonnousu. Kaikki se. Toissa viikolla katsottiin rannalla auringonnousua ja voi että me nautittiin. Nautittiin siitä hetkestä ja suomen kesästä. Vaikka se yleensä kylmä ja sateinen onkin, mutta välillä sitä pääsee elämään ja hengittämään sitä mitä se voi parhaimmillaan olla. Ainakin me synkkyyteen tottuneet osataan nauttia niistä valon välähdyksistä.

Auringon häivähdykset saa haaveilemaan reissusta. Reissusta jonnekin kauas lämpimään, jonne pakkaisi mukaan vain ne pakollisimmat jutut, hammokin ja päiväkirjan. Lähtisi etsimään itseään ja tutkimaan, mitä kaikkea tällä pallolla on annettavana.

Susa_auringonlasku-7.jpg

Susa_auringonlasku-4.jpg

Voin myöntää kärsineeni viime aikoina pienoisesta eksistentiaalisesta kriisistä – olen pohtinut paljon sitä mitä olen ja mitä haluaisin olla. Kyllä sitä vaan voi olla 26-vuotias ja epävarma. Ei tässä olla yhtään niin kypsiä, kuin joskus nuorena ajateltiin tämän ikäisenä oltavan. Ja se jos jokin on itseasiassa siistiä. Siitä pitää nauttia, ettei tiedä mihin elämä vielä vie, että on vähän levoton, mutta yhtä aikaa myös tyytyväinen siihen mitä on. Jotenkin sellainen kutkuttava olo, joskus hyvässä, joskus pahassa.

 

Kuvat: Milla Kuoksa

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Söpöjä kuvia!

    Mulla on samoja fiiliksiä, vaikka olen ”jo” 28. Toisaalta uskon kliseisesti, että elämässä ei koskaan tullakaan valmiiksi tai perille. Vaan että se on matka, ja matkasta kannattaa nauttia täysin sydämin 🙂

    1. Ihana kuulla! Ja oot kyllä täysin oikeassa, noinhan se nimenomaan on. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *