THE WONDERS OF PARIS

Tiesin jo etukäteen, että rakastuisin Pariisiin. Ja niinhän siinä tosiaan sitten kävikin. Uusi lempparikaupunki löydetty! Jokin siinä kaupungissa vaan on, joku tietty fiilis, mikä uppoaa meikäläiseen ihan täysillä. Toki hommaa helpottaa myös se, että kaupunki on mielettömän kaunis. Ihana ihana ihana! Olin reissussa muutaman päivän verran ja paljon ehdin näkemään, mutten lähellekään kaikkea mitä olisin halunnut. Riittääpähän nähtävää sitten seuraavillekin kerroille! 😉 Seuraavan kerran haluaisin nähdä Pariisin kesällä, koska vaikka se oli aivan uskomaton näin syksylläkin (tai no, talvellakin), uskon, että se saattaa olla vielä uskomattomampi kesällä. 

Me asuttiin ihanan sympaattisessa air bnb asunnossa Pariisin yhdeksännessä kaupunginosassa, joka oli kyllä ihan nappivalinta. Meidän asunnolta oli helppo kävellä Montmartren ja Le Maraisin kaupunginosiin ja ihan lähettyvillä oli myös kolme metropysäkkiä pidempiä välimatkoja varten. Aivan meidän asunnon kulmilla oli paljon ihania pikkuputiikkeja, kahviloita ja istuskelupaikkoja, jotka vaikuttivat suhteellisen paikallisilta, mikä on aina hyvä juttu. Pariisilaiset oli just sellaisia, kuin olin kuvitellutkin – katukuvassa näkyi yleisesti ottaen paljon tyylikkäitä ihmisiä, kaikki tuntui polttavan tupakkaa ja ostavan patonkeja. Haha! Ihmiset aina sanoo, että ranskalaiset on töykeitä ja jotenkin liian ylpeitä, mutta mun on pakko olla erimieltä. Tapasin pelkästään mukavia ihmisiä!

Viekää mut takaisin!!

PB220195.JPG

PB220139.JPG

PB220258.JPG

PB220154.JPG

PB220244.JPG

PB220235.JPG

Paris.jpg

PB220224.JPG

PB220209.JPG

PB220208.JPG

PB220191.JPG

PB220177.JPG

PB220162.JPG

Paris1.jpg

PB220159.JPG

PB230337.JPG

PB210132.JPG

PB210130.JPG

PB210107.JPG

PB220290.JPG

PB220275.JPG

PB220267.JPG

Translation: OK, I’m totally in love with Paris. Then again, I knew I would be. There’s just something about that city – and well ofcourse it’s amazingly beautiful as well. I was able to explore a lot during my four days, but there’s still so many things I need to see. I think next time (since I know there’s gonna be one – or multiple) I want to see it in summertime. :—)

This time, we stayed in a cute air bnb flat in the 9th arrondissement, which was prefect. It was very easy to walk around, Montmartre and Le Marais were in walking distance and there were three metrostops near by as well. In our neighbourhood there were a lot of nice little boutiques and cafes and the atmosphere seemed quite local, which is always good. Parisians were just as I thought they would be – stylish chainsmokers who love baquettes. Haha! Even though people always say that the French are rude I have to disagree. I only met nice people!

Take me back!!

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (12)
 1. Oi mitä kuvia<3 Mä niin tiesin, että sääkin rakastut Pariisiin! 😉 Ehdottomasti mee kesällä, mutta ei ehkä kannata mennä siihen kuumimpaan aikaan 🙂 Kyllä siitä vaan saa niin paljon enemmän irti kun voi hengailla puistoissa, siemailla viiniä ja maistella patonkia juustoilla ilta-auringossa Seinen rannalla tai Eiffelin alla - ÄÄÄÄÄ tuli ihan hullu kaipuu tuonne!!!

  1. Uskon! :—) Se täytyy ehdottomasti toteuttaa.

   Vaikka toki kirpsakassa talvisäässäkin on oma viehätyksensä ja Pariisin joulumarkkinat oli myös kiva nähdä! 🙂

 2. Ihania kuvia ja kiva kuulla, että tykkäsit Pariisista! Kuka siitä ei tykkäisi… Toivottavasti jostain vinkeistäni oli apua! 🙂 Ja ihana tällainen rakkauspostaus näin ikävien tapahtumien jälkimainingeissa, kaupunki ansaitsee kyllä kaikki rakkaudenosoitukset! <3

  1. Kiitos! Vinkit oli kyllä niin hyviä kaikki! :—) ja samaa mieltä – on vaikeaa kuvitella, ettei joku tuohon mielettömään kaupunkiin ihastuisi!

   Tää maailma tarttee kaiken mahdollisen rakkauden mitä me vaan voidaan antaa <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *