TUOMIOKIRKOLLA

Ennen Amsterdamiin lähtöä tuli räpsittyä aika paljon asukuvia, joten mulla jäi niin sanotusti varastoon muutamat otokset. Se olikin kyllä mun tarkoitus, jotta saan tänne blogiin vähän muutakin sisältöä Dami-juttujen lisäksi. Asukuvia on siis tulossa vielä muutamat näiden jälkeen, ja luulen, että jossakin vaiheessa saan kuvailtua myös näissä uusissa, upeaakin upeammissa maisemissa. 

Kuvissa vilkkuva turkoosi mekko on mun uusi lemppari. Siinä on ihan kaikki kohdallaan – väri, istuvuus, malli, kuosi – kaikki. Kaikenlisäksi löysin sen vielä alennusmyynneistä! Välttääkseni liian tyttömäisen lopputuloksen, päätin yhdistää mekkoon bombertakin ja maiharit. Olen henkeen ja vereen mekkotyttö, mutta harvemmin yhdistän mekkoihini mitään liian tyttömäistä. On silti hauskaa, että tarvittaessa sama vaate kuitenkin sopii vain esimerkiksi eri kenkiin yhdistettynä sekä arki- että juhlamenoihin. Mitäs siellä ollaan asusta mieltä? 🙂 

Olette olleet lähiaikoina niin kovin hiljaisia, että alan epäillä oletteko te siellä enää ollenkaan, nyt siis ääntä kuuluviin! Ja jos teillä on jotain postaus-toiveita, niin otan mielelläni niitäkin vastaan!

P8071820.JPG

P8071882.JPG

aqua.jpg

P8071908.JPG

P8071946.JPG

Hattu – Brixton / Takki – Carlings (miesten) / Mekko – Mango / Reppu – Monki / Kengät – DrMartens

Kuvat: Milla / Lack Of Colour

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (2)
  1. Voi Susaaaaa <3 Mulla on sua iksu jo nyt 🙁 Onneksi kohta nähhään!

    1. Voiiii mullakin sua! <3 Onneks tuut tänne pian! :—)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *