UUSI BLOGI, UUDET KUJEET

Tervetuloa mun ihkauuteen blogiin, tyypit !!! Oon tästä muutosta ihan pähkinöinä, eikä kyllä kaduta yhtään, että päätin laittaa blogihommat pienen rempan alle. Uutta blogia olinkin mielessäni pyöritellyt jo pitkän aikaa, mutta muutama seikka sai mut aina kuitenkin sysäämään ne suunnitelmat syrjään. Eniten mietitytti se, löydättekö te vanhat lukijat enää tänne uuden blogin puolelle, mutta sitä asiaa oli turha sen enempää jossitella, ja toivoa vaan parasta! Vähän harmitti myös se, etten tulisi saamaan teidän ihania kommenttejanne siirrettyä tänne uuden blogin puolelle, mutta onneksi ne säilyvät vanhassa blogissa, josta tekin muuten pääsette lukemaan kaikki aikaisemmat postaukset, jos sellainen tarve tulee. Siirsin tänne uuden blogin puolelle ne mun mielestäni tärkeimmät/parhaimmat postaukset vuodesta 2013 lähtien, joten myös tätä feediä selatessa pääsee kurkkimaan vanhempia postauksia. Siirtelin viimeiset kaksi päivää näitä postauksia tänne, jossa oli kyllä oma hommansa, mutta halusin silti ehdottomasti tehdä sen. Näin ollen mun ei tarvitse niin sanotusti aloittaa ihan alusta, eikä harmita niiden vanhojen postausten ”menettäminenkään”, kun ne nyt täällä perässä keikkuvat. Osa vanhoista postauksista kaipailee vielä koodaamista, joten antakaa anteeksi pieni keskeneräisyys jos satutte selaamaan taaksepäin. Postausten otsikoissa näkyy niiden alkuperäiset julkaisupäivämäärät, koska en pystynyt säilyttämään niiden aikaleimoja, vaan ne ovat mukamas kaikki eiliseltä ja tältä päivältä. 😀 

Edellistä blogiani kirjoitin nyt jo viidettä vuotta, jonka aikana olen muuttunut aikalailla, ja asennoitumiseni tätä bloggaamistakin kohtaan on muuttunut täysin viimeisen puolen vuoden – vuoden aikana, joten tietyllä tapaa se kaikki vanha, lähes neljän vuoden sepostus ja huonolaatuiset kuvat ahdisti, vaikka tiesin kyllä, että harva jaksaisi sinne asti blogiani selata. Jotenkin se vaan tuntui taakalta, eikä blogspot blogini pohjana muutenkaan enää niin miellyttänyt. Blogin osoitekin oli ikuisuuksia vanha, eikä millään tapaa looginen ottaen huomioon, että olen kirjoittanut omalla nimelläni jo vähintäänkin vuoden ajan. Oli siis paljon tällaisia asioita, jotka aika ajoin palasi mielensopukoihin, joten blogin uudistus oli ehdottomasti paikallaan. 

Lily vaikuttaa ainakin näin äkkiseltään oikein oivalliselta ja simppeliltä blogialustalta, enkä usko, että kaipuuta entiseen tulee. Toivottavasti ootte kaikki löytäneet sieltä bloggerin puolelta tänne, ja ootte vähintäänkin yhtä innoissanne tästä muutosta kuin minäkin !! Nyt vaan sitten uutta osoitetta ylös :—-) Blogia voitte seurata Facebookin (klik) kautta, ja mut löytää myös Instagramista nimimerkillä @susannaplane. Bloglovinin päivitys on vielä vaiheessa, mutta huutelen sitten, kun sinnekin pääsee seuraamaan!

Vähän on vielä tekemistä tän blogin ulkoasun kanssa, ja aluksi ajattelinkin, että paljastaisin uuden osoitteen vasta kun blogi on täysin valmis, mutta enpä sitten malttanutkaan odottaa ! Pikkuhiljaa hyvä tulee!

P7161044.JPG

P7161046.JPG

P7161080.JPG

Kommentit (4)
  1. Ihanaa, kun olet täällä! Kolminkertainen hurraa-huuto! <3

    1. Ihanaa olla täällä!! <3

  2. Go Susaaaaa!!! <3 Tästä voi seurata vain hyvääää, aistin sen 😉

    1. Jeeee!! <3 Ihan uudenlainen into tätä hommaa kohtaan kyllä nyt!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *