VAATEKAAPIN UUDISTUSTA

Täällä ollaan! Tuntuu, että juuri hetki sittenhän mä tätä blogia päivitin ja nyt siitä onkin jo kaksi viikkoa aikaa… Aika on mennyt ihan silmänräpäyksessä! Maanantaina aloitin mun uudet työt Oulun Volt-myymälässä, joka avataan ensi viikon torstaina. On painettu pitkiä päiviä ja tehty aivan hulluna hommia, mutta vitsi miten hyvää jälkeä on saatu. Mä en malta enää odottaa, että päästään avaamaan meidän ovet, koska nyt on jotain todella spessua tiedossa! Mä olinkin jo kaivannut Suomeen oikeasti tyylikästä miestenvaateliikettä ja nyt mä olen mukana sen lanseerauksessa. Niin siistiä! On muutenkin tosi palkitsevaa olla töissä yrityksessä johon uskoo täysin.

Parin viikon päästä mä lähden Osloon pariksi päiväksi mm. fiilistelemään ensi kevään mallistoja. Eli seuratkaapa snäppiä ja instagramia niin pääsette kurkkaamaan mikä siellä on meininki.

PA160549.JPG

PA160560.JPG

PA160542.JPG

PA160567.JPG

PA160535.JPG

Hattu – Brixton / Takki – Sheinside / Neule – These Glory Days (Volt) / Housut – BikBok / Kengät – Adidas

 

Oon viime aikoina alkanut enemmän kiinnittämään huomiota siihen minkälaisia vaatteita ostan. Lähinnä värien, mutta myös materiaalien suhteen. Olen päättänyt satsata mustiin, valkoisiin ja harmaisiin vaatteisiin, joita on helppo yhdistellä ja tottakai mieluusti myös sellaisiin, jotka kestää pitkään. Tottakai haluan myös silloin tällöin piristää asujani väreillä, mutta värillisten tai vähän villimpi kuosisten vaatteiden hankinnassa olen alkanut käyttää vähän enemmän harkintakykyä, jottei ne päätyisi parin käyttökerran jälkeen kirpputorikassiin.

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (2)
  1. Wooow sulla on niin iiiihana ihhana blogi! Sika magee tyyli… Tosi paljon mua, vaikka mulla onkin simppelimpi. Esim tosta asukokonaisuudesta ottaisin kaikki, mutta en ihan uskaltaisi pukea niitä yhteen. Nyt pakko suunnata Bik Bokiin noiden housujen perässä. Oon myös metsästänyt tollaista hattua niin pitkään kun muistan, mutta kaikki päätyy aina olemaan liian isoja.. 😀 Täällä uusi lukija! Keep it going girl <3

    1. Oii ihana kuulla, iso kiitos! <3 Suosittelen noita housuja, ne on ihan huiput :—) Ja jos sattuu tulemaan tollainen Brixtonin lakki vastaan S-koossa niin kannattaa kokeilla, toi musta ei oo ainakaan ihan sieltä isoimmasta päästä. Oon tosin huomannut, että niilläkin ne koot vähän heittelee, vaikka kokolapussa oliskin sama kirjain.. Eli aika tuuri peliä!

      Ja hei lämpimästi tervetuloa mukaan, pus! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *