VOI SURKEUS

Kohtasin vähän aikaa sitten suurta surua elämässäni. Okei, vähän pinnallisella tasolla, mutta kuitenkin. Suru oli kova ja vähän haikeaksi se vetää edelleenkin. Menin nimittäin hukkaamaan mun Brixtonin mustan kipparilakin. Siis sen, joka mulla oli aina päässä. AINA. Hatulla oli paljon tunnearvoa, sillä se oli jo aika vanha ja nähnyt kaikenlaista. Väri oli kulunut ja muistutti enemmän ruskeaa kuin mustaa ja se oli muotoutunut täydellisesti päähän. Se oli vähän kuin osa mun identiteettiä. Kaveritkin heitti siitä usein vitsiä, kuinka mua ei edes tunnistaisi ilman sitä. No, sitten kävi niin, että minä hölmönä unohdin sen junaan ja sieltä joku sen oli mukaansa sitten napannut. 

Tuntuu vähän tyhmältä paasata tästä asiasta, mutta ehkä ainakin te kaikki muut hattumuijat ja -äijät ymmärrätte! Olo on hyvin alaston ilman sitä omaa luottolakkia. Näitäkin kuvia ottaessa tuntui siltä, että jotakin hyvin oleellista vaan puuttuu. Kyseiset mustat kipparilakit on tosiaan Suomesta käytännössä kokonaan loppuunmyyty, eikä netistäkään tuntunut löytyvän. Ilman minkäänlaista lakkia en kuitenkaan kovin montaa päivää kyennyt olemaan, joten ostin itselleni korvaajaksi tummansinisen Brixtonin, joka tuntui aluksi täysin väärältä, mutta alkaa pikkuhiljaa asettua omaan päähän. Mustalle on silti edelleen tarve, joten huudelkaa, jos satutte tietämään mistä sellaisen voisin saada. :—-)

P7281254.JPG

P7281185.JPG

P7281160.JPG

P7281250.JPG

P7281227.JPG

Takki – Carlings (miesten) / T-paita – Monki / Hame – Mango / Kengät – Reebok

Kuvat: Jenni / New Life

 

Ylihuomenna suunta kohti Helsingin Suvilahtea ja Flowta! Jeeeeee!!! Nähdään siellä :—-)

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (6)
 1. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  1. Heippa! Minäpäs käyn vastaamassa :–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *