Marraskuun ruokahaaste: pasta

Suusta suuhun

Sain paprika–kookos–linssikeittoni kommenttiboksiin aivan mahtavan ilmoituksen, että reseptini oli voittanut lokakuun ruokahaasteen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että vastuullani on järjestää seuraavan kuukauden kilpailu. Selasin Kulinaarimuruja -blogista koko ruokahaastehistorian ja iloiseksi yllätyksekseni huomasin, ettei pasta ole koskaan ollut kyseisen kilpailun aiheena.

Pasta on ihanaa, rakastan pastaa eikä hyviä pastareseptejä voi koskaan olla liikaa, joten haastan teidät kaikki kokkaamaan ja jakamaan parhaat pastareseptinne tämän jutun kommenttikenttään. Ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt – blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi. Osallistua saa vain yhdellä reseptillä.

Jos haasteruoan resepti ei ole itse keksitty, on tietenkin kohteliasta mainita ohjeen alkuperä.

Marraskuun ruokahaasteen osallistuminen tapahtuu 1.11.–24.11.2015 välisenä aikana. Haasteresepti tulee olle julkaistu myös tuolla aikavälillä. Haastepostauksen osoite (URL) ilmoitetaan kommenttina tähän kirjoitukseen. Ruokahaasteeseen osallistuessaan bloggaaja antaa myös luvan lähetetyn linkin takana mahdollisesti löytyvien kuvien käyttöön ja niiden koon muuttamiseen haasteruokien yhteenvedossa.

Julkaisen haasteeseen määräajassa ilmoitettujen ohjeiden yhteenvedon 25.11.2015, jolloin alkaa myös äänestys. Kilpailun järjestäjänä en itse osallistu haasteeseen enkä äänestykseen. Äänestys päättyy 29.11.2015 ja voittaja julkistetaan 30.11.2015. Marraskuun 2015 ruokahaasteen voittaja järjestää joulukuun 2015 ruokahaasteen. Voittajan tulee julkaista uusi ruokahaaste blogissaan viimeistään 4.12.2015. Jos näin ei tapahdu, järjestelyvastuu siirtyy toiseksi sijoittuneelle, sen jälkeen kolmanneksi sijoittuneelle.. ja niin edelleen.

Blogeissa kiertävät ruokahaasteet ovat valitettavasti kärsineet pienen inflaation vuosien varrella, joten olisi aivan huikeaa, jos osallistuisitte tähän haasteeseen matalalla kynnyksellä. Kokkaillaan niin paljon pastaa, että Barillat loppuvat kauppojen hyllyiltä. Toki myös kaikki gluteenittomat riisi- ja papupastat sopivat joukkoon hyvin – tai vaikkapa kesäkurpitsaspagetti.

P.s. Olen muuten nyt syksyn aikana täysin koukuttunut makean suolaiseen ja superhelppoon gorgonzolapastaan, jonka ohjeen jaan teille lähitulevaisuudessa. Olen valmistanut sitä pahimpina parhaimpina viikkoina lähes joka ilta. Niin usein, että sain jo yhdessä vaiheessa kiellon ostaa mitään sinihomejuustoa kotiimme.

 

 

Kommentit

annemi

Jes!! jospa mäkin pitkästä aikaa muistaisin osallistua - pastaa kun syödään kuitenkin lähes kerran viikossa :) 

ps. mikä ihana typy kuvassa <3

Alisa W
Suusta suuhun

No mä ajattelin, että sen pitäisi olla aika helppo kaikille. Meilläkin menee pastaa vähintään kerran viikossa. Ja kuvan tyttö on yksi suurimmista pastaruokien faneista ;)

Nyt syömään! (Ei varmistettu) https://nytsyomaan.wordpress.com/

Herkullisen hieno uusi haaste ja onnea voitosta :)

Alisa W
Suusta suuhun

Oujees, kiitti! Toivottavasti osallistut ;)

Murkinamasu (Ei varmistettu)

Ui, ihana Kukka bongattu!
Kerrothan joskus kuulumisia. :)

Alisa W
Suusta suuhun

No pitkään on jo pitänyt kertoa, mutta sitten innostun aina vain kirjoittelemaan ruokajuttuja :D Mutta lupaan, että jossain vaiheessa on jonkinlainen päivitys lastenkin elämästä tulossa ;) 

Alisa W
Suusta suuhun

Ihan vain pastakone? :D

Joo, se olisikin tosi mahtavaa. Osallistu mukaan, jos omistat blogin. Olen itse ainakin tosi laiska valmistamaan pastaa itse, joten pieni lisämotivaatio olisi paikallaan ;)

Erja/Andalusian auringossa-ruokamatkablogi (Ei varmistettu) http://www.andalusianauringossa.com

Onnea, onnea :-) Kovasti on tarkoitus ehtiä pitkästä aikaa osallistumaan :-)

Alisa W
Suusta suuhun

Oi kiitos <3 Sun täytyy ehdottomasti osallistua! Saatais vähän nostetta tälle ilomieliselle kilpailulle ;)

suolaa&hunajaa

Mukana klassikolla, toivottavasti muutkin taittavat pimeää marraskuuta hiilihydraattipaukulla.

http://suolaajahunajaa.com/2015/11/20/ihan-pilkulleen-pasta-carbonara/

Alisa W
Suusta suuhun

Oh damn mikä carbonara! Mahtavaa, että osallistuit, ja vielä näin ihanalla reseptillä. Pidetään ruokahaaste edelleen hengissä! ;)

Carbonara-reseptisi menee kyllä kokeiluun heti tulevana sunnuntaina. Ihastuin pasta carbonaran ensi kertaa noin 7-vuotiaana, kun olimme perheeni kanssa laskettelemassa Alpeilla. Siitä lähtien se on (onnistuessaan) ollut ikuinen suosikkini. <3

suolaa&hunajaa

Tätä ihanaa aihetta ei vaan voinut missata. Pidetään haaste hengissä :-)

Elinaelise
Ja kello tulee kolme

Pakkohan tähän on lähteä, meillä ikinä mitään muuta kuin pastaa syödäkään. Osallistunpa siis huvikseni minäkin, tällä meidän talouden suosikkiohjeella: Se parempi avokadopasta.

 

Alisa W
Suusta suuhun

Enpä ole tehnyt avokadopastaa aikoihin! Täytyy ehdottomasti kokeilla tätä mozzarella, tomaatti ja avokado sopivat salaatissakin yhteen ihan täydellisesti. Onnea kisaan! ;)

Ninni's kitchen (Ei varmistettu) http://ninniskitchen.blogspot.fi/

Kerrankin osui silmiini ruokahaaste, ja niinpä osallistun tähän synttäreideni alkuruualla, eli punajuuritäytteiset mustat tortellinit.
http://ninniskitchen.blogspot.fi/2015/11/squid-ink-tortellini.html

Alisa W
Suusta suuhun

Aivan mielettömän kuuloinen ja näköinen annos! Kuola valuu! Nuo itsetehdyt mustat tortelliinit räjäyttivät juuri tajuntani. :D AAAAHHHHHHHHH!!

Heli/Beach house kitchen (Ei varmistettu) http://www.beachhousekitchen.fi

Onnea lokakuun haastekisan voitosta!

Osallistunpa marraskuun haastekisaan tällä salamiragu -reseptillä, kiitos vinkkauksesta : )
Ihanaa uutta viikkoa!

http://www.beachhousekitchen.fi/meatlovers-heaven/salamiragu-ja-pasta-nam/

Heli

Alisa W
Suusta suuhun

Oi ihanaa, että osallistuit! Salamiragusi vaikuttaa aivan mielettömältä. <3 Ihanaa saada uusia pastoja kokeilulistalle. 

Kulinaarimuruja (Ei varmistettu) http://www.kulinaarimuruja.fi

Kulinaarimurulassa ollaan herätty bloggauskoomasta ja tullaan mukaan kisaan <a href="http://valipala.blogspot.fi/2015/11/back-to-pasta.html" rel="nofollow">kanelisella chorizopastalla</a>.

Kulinaarimuruja (Ei varmistettu) http://www.kulinaarimuruja.fi

Noi eipäs tuo linkin tekeminen onnistunut kuin elokuvissa, siihen generoitui automaagisesti tuollainen rel="nofollow" osio :-o

Tässä pelkkä URL, toimiikohan? http://valipala.blogspot.fi/2015/11/back-to-pasta.html

Alisa W
Suusta suuhun

CHORIZOA JA KANELIA!!!!!! <3 Taisit viedä mut just pastataivaaseen :D Ihanaa, että osallistuit. Tästä kamppailusta tulee todella kovatasoinen. Huhhuh! ;)

Merja/Ripaus tryffeliä (Ei varmistettu) https://ripaustryffelia.wordpress.com/2015/11/23/chorizon-ystavan-koukuttava-pasta/

Ripaus tryffeliä tulee mukaan koukuttavalla chorizopastalla: https://ripaustryffelia.wordpress.com/2015/11/23/chorizon-ystavan-koukut...

Alisa W
Suusta suuhun

Ja samalla linjalla jatketaan, aivan mielettömiä reseptejä toinen toisensa jälkeen. Chorizo on ihanaa pastan kanssa. Täytyykin julkaista jossain vaiheessa oma versioni kyseisestä herkusta.... mutta siis aivan ihanaa. Jälleen kerran. Mun joulukuun ruokalistat taitaakin olla jo pian täynnä. Kiitos, että osallistuit ja tsemppiä äänestykseen!

Hannele | Kokit ja Potit -ruokablogi (Ei varmistettu) http://kokitjapotit.blogspot.fi/

Viime hetkillä kisaan mukaan. One pot pastaa, olkaa hyvä:
http://kokitjapotit.blogspot.fi/2015/11/one-pot-lihapullapasta.html

Alisa W
Suusta suuhun

Tsiisus mikä one pot! Ja aivan mielettömät kuvat. Mun mieheni on ihan heikkona lihapullapastoihin. Se varmaan halkee, kun näytän tämän reseptin :D ;D Ihanaa, että osallistuitte. Alan juuri tehdä yhteenvetoa, mutta huomioin jokaisen reseptin, joka on jätetty tämän jutun kommenttikenttään ennen puoltayötä. 

500 Days of Autumn

Opiskelijalle tyypilliseen tapaan, kaikki palautukset pitää jättää viime hetkeen !
Haluaisin osallistua lihapullapastallani, joka maistui niiin hyvin marraskuun alkupäivien pimeydessä : http://www.lily.fi/blogit/500-days-autumn/109th-day-autumn !
Ihanaa joulunodotusta :) !

Alisa W
Suusta suuhun

Hei tosi kivaa, että osallistut! Viime hetki on paras hetki ;) ja lihapullapastasi vaikuttaa todella herkulliselta. Punaviiniä ja kunnon mama's meatballs - ei voi olla parempaa!

Hannele | Kokit ja Potit -ruokablogi (Ei varmistettu) http://kokitjapotit.blogspot.fi/

Hah, tämähän on lihapullapastat vastaan chorizopastat vastaan carbonare :) Marraskuussa näemmä tarvitaan tuhtia ruokaa!

Alisa W
Suusta suuhun

Samalle naureskelin :D Mielettömän ihania reseptejä. Tulee tiukka taisto! ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.