Marraskuun ruokahaaste: pasta

Pastahaaste.JPG

Sain paprika–kookos–linssikeittoni kommenttiboksiin aivan mahtavan ilmoituksen, että reseptini oli voittanut lokakuun ruokahaasteen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että vastuullani on järjestää seuraavan kuukauden kilpailu. Selasin Kulinaarimuruja -blogista koko ruokahaastehistorian ja iloiseksi yllätyksekseni huomasin, ettei pasta ole koskaan ollut kyseisen kilpailun aiheena.

Pastahaaste2 (1).jpg

Pasta on ihanaa, rakastan pastaa eikä hyviä pastareseptejä voi koskaan olla liikaa, joten haastan teidät kaikki kokkaamaan ja jakamaan parhaat pastareseptinne tämän jutun kommenttikenttään. Ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt – blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi. Osallistua saa vain yhdellä reseptillä.

Jos haasteruoan resepti ei ole itse keksitty, on tietenkin kohteliasta mainita ohjeen alkuperä.

Pastahaaste1.JPG

Marraskuun ruokahaasteen osallistuminen tapahtuu 1.11.–24.11.2015 välisenä aikana. Haasteresepti tulee olle julkaistu myös tuolla aikavälillä. Haastepostauksen osoite (URL) ilmoitetaan kommenttina tähän kirjoitukseen. Ruokahaasteeseen osallistuessaan bloggaaja antaa myös luvan lähetetyn linkin takana mahdollisesti löytyvien kuvien käyttöön ja niiden koon muuttamiseen haasteruokien yhteenvedossa.

Julkaisen haasteeseen määräajassa ilmoitettujen ohjeiden yhteenvedon 25.11.2015, jolloin alkaa myös äänestys. Kilpailun järjestäjänä en itse osallistu haasteeseen enkä äänestykseen. Äänestys päättyy 29.11.2015 ja voittaja julkistetaan 30.11.2015. Marraskuun 2015 ruokahaasteen voittaja järjestää joulukuun 2015 ruokahaasteen. Voittajan tulee julkaista uusi ruokahaaste blogissaan viimeistään 4.12.2015. Jos näin ei tapahdu, järjestelyvastuu siirtyy toiseksi sijoittuneelle, sen jälkeen kolmanneksi sijoittuneelle.. ja niin edelleen.

Pastahaaste3.JPG

Blogeissa kiertävät ruokahaasteet ovat valitettavasti kärsineet pienen inflaation vuosien varrella, joten olisi aivan huikeaa, jos osallistuisitte tähän haasteeseen matalalla kynnyksellä. Kokkaillaan niin paljon pastaa, että Barillat loppuvat kauppojen hyllyiltä. Toki myös kaikki gluteenittomat riisi- ja papupastat sopivat joukkoon hyvin – tai vaikkapa kesäkurpitsaspagetti.

P.s. Olen muuten nyt syksyn aikana täysin koukuttunut makean suolaiseen ja superhelppoon gorgonzolapastaan, jonka ohjeen jaan teille lähitulevaisuudessa. Olen valmistanut sitä pahimpina parhaimpina viikkoina lähes joka ilta. Niin usein, että sain jo yhdessä vaiheessa kiellon ostaa mitään sinihomejuustoa kotiimme.

 

 

kulttuuri suosittelen ajattelin-tanaan ruoka-ja-juoma
Kommentit (29)
 1. Opiskelijalle tyypilliseen tapaan, kaikki palautukset pitää jättää viime hetkeen !
  Haluaisin osallistua lihapullapastallani, joka maistui niiin hyvin marraskuun alkupäivien pimeydessä : http://www.lily.fi/blogit/500-days-autumn/109th-day-autumn !
  Ihanaa joulunodotusta 🙂 !

  1. Hei tosi kivaa, että osallistut! Viime hetki on paras hetki 😉 ja lihapullapastasi vaikuttaa todella herkulliselta. Punaviiniä ja kunnon mama’s meatballs – ei voi olla parempaa!

   1. Hannele | Kokit ja Potit -ruokablogi
    24.11.2015, 20:55

    Hah, tämähän on lihapullapastat vastaan chorizopastat vastaan carbonare 🙂 Marraskuussa näemmä tarvitaan tuhtia ruokaa!

    1. Samalle naureskelin 😀 Mielettömän ihania reseptejä. Tulee tiukka taisto! 😉

 2. Hannele | Kokit ja Potit -ruokablogi
  24.11.2015, 15:40

  Viime hetkillä kisaan mukaan. One pot pastaa, olkaa hyvä:
  http://kokitjapotit.blogspot.fi/2015/11/one-pot-lihapullapasta.html

  1. Tsiisus mikä one pot! Ja aivan mielettömät kuvat. Mun mieheni on ihan heikkona lihapullapastoihin. Se varmaan halkee, kun näytän tämän reseptin 😀 ;D Ihanaa, että osallistuitte. Alan juuri tehdä yhteenvetoa, mutta huomioin jokaisen reseptin, joka on jätetty tämän jutun kommenttikenttään ennen puoltayötä. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *