Hetki /Moment

hetkipaper_suvisurlevif.jpg

 

Vinkkasin jo eilen Cocon ja minun yhteisestä projektistamme, tänään sinne pääsee kurkistamaan tästä linkistä.

Olemme keränneet sivustolle erilaisia meitä, ja toivottavasti tietysti myös teitä inspiroivia juttuja ruoasta ja sisustuksesta puutarhanhoitoon ja muotihommeleihin. Haastoimme myös itseämme hiukan lisää ja kirjoitimme koko hoidon englanniksi, näin juttuja voivat lukea mahdollisimman monet. Google translate kun ei aina meinaa pelata yhdessä suomen kielen kanssa.  

Sivuston nimi on ehkä hiukan suuruudenhullusti Hetki paper, koska pääpaino on kuvilla ja tekstille jää kakkosrooli. Näitä pieniä juttuja oli hurjan mukavaa konseptoida ja miettiä, suunnittelu on ehdottomasti yksi parhaimpia asioita, joita tiedän. Teimme juttuja rennolla aikataululla ja otteella, tarkoitus on myös tulevaisuudessa päivittää sivustoa aina silloin tällöin, kun keksimme jotain kivaa lisättävää. 

*

Yesterday I made a little sneak peak from a project that me and my fellow blogger Coco have been making. Now you can read more about it by clicking here.

We challenged ourselves and wrote everything in English, so no more funny sentences and weird words with google translate. In the site there are different kind of visual projects that we made and got inspired, from garden to food to style and all things in between. 

 

Kommentit (8)
  1. Maija/Pihkala
    19.11.2014, 15:46

    Huh kuinka ihanalta tuo näyttää, onnea upeasta proggiksesta!

    1. No kiitos Maija, kaikenlaiset visuaaliset projektit ovat kyllä ihan mahtavia pykätä. 🙂 

  2. Onnea vaan hienosta julkaisusta! Ihan mahtavaa työtä olette tehneet. Aivan upeita kuvia ja fiiliksiä. Hyvä tytöt!

    1. Paljon kiitoksia Anne! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *