Extempore vappu tunnelmia

Heippa!

Kirjoittelin viime viikolla meidän vappusuunnitelmista johon kuului ilmapalloja ja munkkeja sekä miehen töihinlähtö yöksi. No, yllättäen mies saikin vappuaaton vapaaksi ja heti tartuimme tilaisuuteen. Ystävämme olivat aiemmin pyytäneet meitä vapuksi heille ja tietysti meidän piti kieltäytyä miehen töiden vuoksi. Nyt kuitenkin ilta muuttuikin vapaaksi ja laitoin ystävälleni siitä viestiä. Ja eikun tuumasta toimeen, heilläkin ilta oli vielä vapaana, joten pakkasimme extempore yökamppeet ja auton kattoa myöten täyteen ja hurautettiin ystäväperheemme luokse. Ihanaa, extempore jutut ovat ihan parhaita! Ja hei extempore illasta meidän ystävyys  ystäväni kanssa alkoikin, melkein kymmenen vuotta sitten!

Meillä oli oikein mukava vappu. Kippisteltiin kuohuvaa, syötiin hyvin, saunottiin sekä käytiin vapputorilla ostamassa munkkeja. Lapset olivat innoissaan pomppulinnassa ja heillä oli myöskin hauska vappu.

Vappuaaton sää yllätti auringolla ja oli kivan lämmintä. Vappupäivänä vähän hytistiin torilla, mutta siitäkin selvittiin.

Kotona vappupäivänä odotti paljon ilmapalloja ja lapset olivat niistä riemuissaan. Nopeastihan tämä vappu taas hurahti ja nyt taas kohti viikonloppua ja lumisadetta. Hyr..

Mukavaa loppuviikkoa!

Suvi

suhteet tapahtumat-ja-juhlat ystavat-ja-perhe
Kommentit (2)
  1. Miten suloiset kuvat! 🙂 Ihanat ja tosi kivan kuuloinen vappu.

    1. Voi kiitos sinulle <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *