Kolme vuotias

K O L M E  V U O T I A S

Kolme vuotta sitten tämä päivä. Muistan sen kuin eilisen. Kaunis, onnellinen, täydellinen päivä. Ehkä se elämäni mullistavin. Minun pieni esikoinen, rinnalla. Avuton, kaunis, täydellinen. Niin täydellinen pieni ihminen. Niin odotettu ja toivottu. 

Pulleat huulet, suuret silmät, tummat hiukset, täydellinen iho. Miten joku voi olla niin täydellinen, kuin nukke. Ja se on minun ikioma. Ihailin häntä, enkä päästänyt silmistäni, jokainen hetki, jokainen minuutti.

Olin aina tiennyt haluavani äidiksi ja tiesin että minusta on siihen, hänen syntymä mullisti koko maailmani.

Muistan elävästi sen päivän kuin kannoimme hänet ensimmäistä kertaa omaan kotiimme. Siinä me olimme, vanhemmat, isä ja äiti, aivan avuttomat. Niin täynnä rakkautta ja ylpeyttä tuosta ikiomasta pienestä. Mutta niin täynnä myös ihmetystä ja pelkoa.

Kolme vuotta olemme saaneet jo kasvaa siksi mitä me nyt olemme, vanhemmiksi. Kolme vuotta on ollut elämäni rikkainta ja myös kasvun aikaa. Elämäni tärkein oppikoulu, koulu vanhemmuuteen ja äitiyteen. 

Hänestä on kasvanut iloinen, reipas, sosiaalinen, nauravainen, hyväksyvä, omanlaisen temperamentin sekä huumorintajun omaava äidin ja isin pieni poika. Hän rakastaa kaikenlaista ulkoiluun ja luontoon liittyvää, hän pitää autoista, traktoreista, kaikista miesten hommista. Hänelle tärkeimmät ovat isi, äiti ja pikkuveli. Hän pitää eläimistä ja on kiinnostunut vanhoista valokuvista, musiikista. Hän viihtyy kovasti muiden ihmisten, varsinkin lasten seurassa. Hän tykkää leikkiä ja pelata. Hän on isoveli, parempaa isoveljeä en voisi toivoa pikkuveljelle. Hän on huolehtivainen, rakastava, tiedän että hänestä tulee jonain päivänä hyvä isä.

Viime aikoina hänestä on kuoriutunut kiltti, jo kolme vuotiaan näköinen, komea, iso poika, pieniä kiukku hetkiä unohtamatta. Pääsosin kuitenkin on aika tasaista ja päivät ovat iloisia.

En voisi kiitollisempi olla meidän rakkaasta aarteesta, esikoisestamme. 

Myönnän, että muutama (aika monta) kyyneltä vierähti poskelle, kun eilen illalla katsoin hänen kuviaan kolmen vuoden ajalta. Kokosin tähän muutamia minulle tärkeitä otoksia aina hänen syntymästään saakka tähän päivään.

Sunnuntaina juhlitaan hänen kolme vuotis syntymäpäiviään yhdessä pikkuveljen yksi vuotis synttäreiden kanssa. Kolme vuotis kuvauksiin menemme kahden viikon kuluttua. Odotan kovasti, että saamme päivitettyä perhealbumiimme esikoisen kolme vuotis kuvat, kuopuksen yksivuotis kuvat sekä kuvia meidän koko perheestä.

Onnea rakas esikoiseni!

perhe lapset vanhemmuus tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (1)
  1. Kolme Vuotias | Outokumpu Uutiset
    23.10.2020, 22:54

    […] Kolme vuotias – SuviS Lifestyle | Lily – Kolme vuotias. 0 K O L M E V U O T I A S. Kolme vuotta sitten tämä päivä. Muistan sen kuin eilisen. Kaunis, onnellinen, täydellinen päivä. Ehkä se elämäni mullistavin. Minun pieni esikoinen, rinnalla. Avuton, kaunis, täydellinen. Niin täydellinen pieni ihminen. Niin. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *