Mama&Me

Mama&Me

Minä ja hän. Minä ja rakas poikani. Rakkaus.

Ilo. Hellyys. Ääretön rakkaus.

Ne ovat mielestäni ne vilpittömimmät ja maailman ihanimmat tunteet, jotka näihin kuviin valokuvaaja Outi Haverinen sai niin valtavan hienosti ikuistettua. Olen niin monta kertaa katsellut näitä kuvia ja saanut silmäkulmani kostumaan.

Meillä oli ilo ja kunnia päästä Emielin kanssa Mama&Me valokuvaukseen ihanan Lifestylekuvaajan Outi Haverisen eli Iltamatildaphoton studioon Varkauteen. Kuvaushetki oli luonteva ja lämminhenkinen niinkuin kuvista voi aistia. Kuvaus suoritettiin lapsen ehdoilla, niinkuin tällaisen pienen kanssa täytyy tehdä. Välillä levähdettiin, syötin vauvaa ja samalla ihana Outi ikuisti myös näitäkin hetkiä. Lopputuloksena aivan ihanat, aidosti kauniit valokuvat.

Liian harvoin tulee otettua kuvia lapsista niin, että itse olisin niissä heidän kanssaan. Räpsin kuvia lapsista jokaikinen päivä, mutta itse toimin kameran linssin toisella puolella. Sen vuoksi olin enemmän kuin kiitollinen tästä kuvauksesta. Onhan myös aivan ihana asia mennä taitavan ammattilaisen valokuvattavaksi. Olen päättänyt, että joka vuosi haluan edes kerran näin tehdä. Lasten syntymästä lähtien niin olemmekin tehneet. Sillä minulle valokuvat ovat, niinkuin varmasti ihan jokaiselle vanhemmalle, todella tärkeitä. Kuvien avulla pääsemme lastemme lapsuuden muistoihin ihan parhaiten kiinni.

Kesällä olemme menossa Emielin 1 vuotis kuvauksiin ja samalla perhekuvauksiin taitavan Outin luokse. Silloin otamme kuvat luonnossa. En malta odottaa, että pääsemme koko perhe yhdessä kuvauksiin.

Iltamatildaphoto järjestää  Mama&Me kuvauspäivän, johon suosittelen ehdottomasti varaamaan itselleen ja minilleen kuvausajan. Mikä olisi ihanampi tapa hemmotella itseään kuin upeat kuvat rakkaimman kanssa. Kuvaus on myös oiva lahja äitienpäivää ajatellen, vaikka ihan itselleen. Lisää tietoa kuvauksesta sekä kuvauspäivästä saat lähipäivinä instagramissa @iltamatildaphoto

Kiitos vielä kerran ihana Outi

<3 Suvi

perhe vanhemmuus lapset ystavat-ja-perhe
Kommentit (2)
  1. Kiitos<3 valokuvaaja todella onnistui tallentamaan aidot kauniit hetket!

  2. Uskomattoman upeita kuvia. Rakkaus ja lämpö todellakin paistavat näistä. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *