Olohuoneen uusi (ensimmäinen) matto

5D226D11-75AA-4AF2-B783-8FD900D2EF32.jpeg

70C70323-B6B9-47A8-A458-744BD44DF8F7.jpeg

Heippa! Arvatkaas mitä!? Meidän olohuoneessa on uusi matto! Uusi, ja ihka ensimmäinen matto mitä meillä on olohuoneessa ollut. Olemme asuneet kodissamme kohta viisi vuotta ja olen rakastanut meidän valkoista lattiaa niin paljon, etten ole halunnut yhtään mattoa sitä peittämään. Muutamia kertoja olen kuitenkin matosta haaveillut ja pari mattoa meillä on käynytkin kääntymässä. Mikään vain ei ole ollut se minun juttu. Nyt kuitenkin löysin tuon Annocollectionin upean Rae maton ja mieli oli jo pitkään kaivannut jotain uutta, siispä oli pakko tilata tuo. Kokeilin mattoa lattialle jo joulun aikaan ja se näytti hyvältä! Halusin uudistaa olohuoneen kuitenkin vasta joulun jälkeen. Nyt kun keräsin joulun pois ja iskin maton lattialle, tuli taas olo, ettei tämä olekaan hyvä. Meinasin jo heittää kirveen kaivoon ennen kuin päätin että tälle täytyy vielä antaa mahdollisuus!

Kävimme yhden Ikean reissun ja sieltä löysin tuon uuden pöydän meidän olohuoneeseen. Samalla reissulla kävin hakemassa pampaheiniä minun lemppari kukkakaupasta. Aluksi pöytä ja matto näyttivät oudolta, olohuone kaipasi vielä lisää jotain mattoon sopivaa värisävyä. Kun avasin pampaheinät paketistaan ja asettelin ne maljakkoon olohuoneen pöydälle tajusin että tässä se on! Meidän uusi olohuoneen ilme! Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kuinka voikaan noin pieni asia tehdä ihmisen niin onnelliseksi. Ja kuinka voikaan noin pieni muutos tehdä ihmeitä sisustukseen. Vain uusi matto, pöytä ja nuo pampaheinät. Mielestäni meidän olohuoneen sisustus on nyt jotenkin raikkaampi ja pehmeämpi. Juuri sitä mitä nyt joulun jälkeen kaipasinkin. 

Nyt olohuoneesta on tullut meidän koko perheen lemppari paikka! Pojat tykkää leikkiä matolla, siinä on kiva itsekin touhuta poikien kanssa sekä koirakin tykkää. Tietysti onhan matto mukavan tuntuinen pepun alla, entisen kovan kivilattian sijaan. 

Ikean reissulta hankimme myös muuta uutta kotiin. Me vaihdettiin meidän ja lasten makuuhuoneet päikseen. Lapset saivat nyt ison huoneen yhteiseksi. Ikeasta hankimme pieniä juttuja lastenhuoneeseen, jota nyt kovasti puuhailemme aina kun lapsilta kerkeää. Ehkä saamme pian huoneen valmiiksi.

Nyt saa kevät tulla meille! Meidän koti on siihen aivan valmis! 🙂 

Suvi

2114A358-F4EA-4C8C-8EA3-E57AEE636D73.jpeg

95D2EBF5-EB64-4203-9AA5-7129010683FF.jpeg

Kommentit (2)
  1. Musta ja beige on kyllä yhdistelmä, joka kestää aikaa ja luo mukavaa kodikkuutta. Matot tekevät kyllä ihmeitä ja suosittelen hankkimaan niitä jo pelkästään akustiikan takia. Varsinkin lapsiperheessä matot vaimentavat ja pehmentävät äänimaailmaa mukavasti.

    1. Tämä akustiikka asia on kyllä totta. Aluksi kodissamme melkein kaikui kun en halunnut paljoa tekstiilejä. Ajan myötä olen hankkinut lisää tyynyjä, mattoja ja muita tekstiilejä, jotta kaiku häviäisi. Muutenkin lapset pitävät pehmeästä matosta ja tuntuuhan se mukavalta nyös oman jalan alla. 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *