Ristiäiset

Meidän vauvan kastejuhlat on juhlittu. Vauvan nimeksi tuli Estel Edith Evelin. Halusimme, että tyttärellämme on samantyylinen nimi kuin pojillakin. Kaikkien lastemme etunimet alkavat E kirjaimella ja päättyvät konsonanttiin. Kaikkien lasten nimissä on lisäksi viisi kirjainta. Estel oli siis täydellinen nimi hänelle.

Vauva kastettiin Eetun vanhalla kastemekolla ja juhlissa vauvalla oli päällä minun vanha juhlamekko. Tilasin vauvalle ja minulle juhliin harsokukkaseppeleet, ne olivat tosi ihanat.

Vietimme vauvan ristiäiset pienellä porukalla perhepiirissä. Tällä kertaa vauvan kaste sekä juhlat järjestettiin seurakuntatalolla. Juhlat muualla kuin kotona oli helppo ja hyvä ratkaisu. Seurakuntatalolla oli iso keittiö ja astiat sekä liinat saimme sieltä. Kotona ei tarvinnut puunata ennen eikä jälkeen juhlien.

Tarjoilut teimme itse vanhempiemme kanssa. Meillä oli tarjolla hirvenlihakeittoa, karjalanpiirakoita munavoilla sekä ruisleipää.  Kahvipöydässä oli mansikkakakku, britakakku, sitruuna kuppikakut sekä macaronsit. Kaikki onnistui mielestäni tosi hyvin. Ihanat juhlat kaiken kaikkiaan ja ilman stressiä. Kiitos apujoukoille.

🤎 Suvi

perhe lapset ystavat-ja-perhe
Kommentit (2)
  1. Vau, teittekö macaronsitkin itse?

    1. Kyllä, minun äitini teki ne 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *