Second hand lasipöytä

Ette arvaa minkä löydön tein nettikirppikseltä! Olin haaveillut jo jonkin aikaa uudesta pöydästä olohuoneeseen. Tai no en kyllä edes pitkään, mutta kun saan päähäni jotain niin yleensä etsin niin kauan kuin löydän. Mielikuvissani pöytä olisi messinkinen neliön muotoinen lasipöytä. Googlailin kaikki mahdolliset sisustusnettikaupat, mutta missään ei tahtonut olla mieleistä.

Tutkiskelin monta kertaa läpi myös nettikirppiksiä, sieltä olen tehnyt nykyään paljon hyviä löytöjä! Viimeisin löytö oli kultakehyksinen kokovartalo peili. Ajatus on välillä unohtunut, kunnes taas tällä viikolla aloin selailla nettikirppiksiä tarkemmin ja eksyin tori.fi ihmeelliseen maailmaan. Ja silmään alkoi pistää hakusanalla lasipöytä, monta messinkistä lasipöytää. Yhtä ja samaa pöytää oli monessa eri kaupungissa, eri hintaisina. Koko ajan ajattelin, voi kumpa olisi lähempänä meitä. En yleensä, enkä varsinkaan näinä aikoina, kehtaa lähteä hakemaan löytöä pitkän matkan päästä. Ja lähes viimeisenä tuli vastaan ilmoitus, samasta messinkisestä lasipöydästä, meidän omalta paikkakunnalta! Mahtavaa! Ja hinta oli 10€!!!! 

Ilmoitus oli jätetty jo kaksi kuukautta sitten, mutta en ollut vain osannut etsiä oikeasta paikasta oikealla hakusanalla. Soitin heti pöydän omistajalle ja sovimme haun seuraavalle päivälle. Ajattelin, ettei pöytä ole niin kallis jos se ei olisikaan hyvä meille. Onneksi hakumatkakaan ei ollut pitkä jos minua ei lykästäisi.

Kun näin pöydän, ensimmäinen ajatus oli, ”ompa se iso”. Kiltisti kuitenkin hyväksyin sen, kannoimme pöydän myyjän kanssa autoon ja saimme kuin saimmekin pöydän mahtumaan takakonttiin, pienen säädön jälkeen. Kotiin tultua ajattelin ja hymyilin kauhusta mielessäni, mitä mies sanoisi! Pöytä oli aika suuri.

Mies oli kuitenkin ihan positiivisin mielin pöydän suhteen. Pesin pöydän ja asetimme sen meidän olohuoneeseen. Seuraavan päivän valjetessa pöydän nähdessäni tajusin, että se on täydellinen. Vaikka pöytä on kookas, käy se kivasti meille, sillä olohuoneemme on aika avara. Entinen pöytä tuntui tähän verrattuna heti aivan liian pieneltä.

Pöydän karkaistu lasipinta on savunharmaa ja sen olin aluksi ajatellut vaihtaa kirkkaaseen. Olin jo soitellut eri lasiliikkeisiin kyselläkseni lasin hintaa. Nyt kuitenkin muiden mielipiteiden ja oman tottuneen silmän myötä olen alkanut pitää myös tästä tummasta lasipinnasta. Ystäväni sanoin, se tuo kivasta kontrastia kullalle, sekä antaa vähän ilmettä. Katsotaan siis jäisikö tämä tumma lasi kuitenkin. Ainakin nyt aluksi ajattelin sen näin jättää. Vielä ajattelin hieman kiillotella pöydän messinkisiä osia, netistä löytämäni ohjeen avulla. Kiillotukseen aion käyttää KETSUPPIA.

Ihmiset kierrättäkää, etsikää, myykää. Milloin tahansa voi tehdä elämänsä huippu löydön. Rakastan kierrätystä, tarinoiden sekä tunteen vuoksi.

Upean kimpun tilasin kuopiolaiselta kukkapuodilta, Pioni ja poimulehdeltä.

Suvi

koti sisustus kirppisloydot ostokset
Kommentit (1)
  1. Oon viime vuosina tullut tulokseen,että oikeastaan lähes kaiken saa ja löytää käytettynä, jos vain viitsii etsiä! Oma viimeisin löytöni oli juuri sellainen ruokaryhmä jonka halusin, mutten raaskinut korkean hinnan vuoksi uutena ostaa. Aikaa sen löytämiseen upposi, mutta oli lopulta kaiken sen odottamisen ja vaivan arvoinen. Onpahan kerrottavana muunlainenkin tarina kuin vain, että kävi kaupasta hakemassa. 😀

    https://astuharhaan.wordpress.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *